Besplatno isprobajte Prey u demo-verziji dostupnoj za sve platforme

Sjajne vijesti za sve igrače koji su Prey htjeli isprobati prije kupovine.

Monika Nožić Monika Nožinić | 18.08.2017. / 08:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Bethesda je svim igračima na Playstation 4, konzolama Xbox One, i prvi put korisnicima računala, omogućila da besplatno isprobaju Prey, znanstveno-fantastičnu akcijsku avanturu s elementima horora na kojoj je radio studio Arcane.

Tijekom besplatne probe korisnici će imati priliku isprobati prvi sat igre, istražiti svemirsku stanicu Talos I i komunicirati s likovima. Nakon što prođe sat vremena, sve što se napravili i svi achievementi koje ste skupili ostaju spremljeni ako se odlučite na kupovinu pune verzije.

Prey je nedavno dobio i novi update koji je fokusiran na poboljšanje ukupnog igračkog doživljaja. Tu su ispravke rijetkih bugova na koje drugi timovi rijetko obraćaju pažnju, kao primjerice kad se igra smrzne ili crasha u borbi s Fantomima, ali i razne postavke za oružja, među kojima se našao i GLOO gun pa igrači sada za speedrun više ne mogu koristiti ovaj pištolj.

Da biste isprobali Prey, najprije iz trgovine odgovarajuće konzole trebate preuzeti demo, a ako vam se Prey svidi, do 29. kolovoza možete ga kupiti putem Steama po 50% nižoj cijeni, odnosno za samo 29,99 eura (223 kune).

Dodatne informacije možete potražiti na službenoj stranici igre prey.bethesda.net.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti