Besplatno zaigrajte 10 sati Mass Effect: Andromede

Igra je besplatno dostupna na svim platformama.

Monika Nožić Monika Nožinić | 16.07.2017. / 13:04

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Mass Effect: Andromeda izašla je u ožujku ove godine i tada se susrela s raznim problemima, što je donekle i utjecalo na to da popularnost i prodaja ovog naslova ne budu na zadovoljavajućoj razini. Upravo je zato Bioware odlučio svim igračima na svim platformama omogućiti 10 sati besplatnog probnog razdoblja singleplayer i multiplayer kampanje.

Priliku besplatnog igranja najprije su imali samo pretplatnici Origin Accessa, ali sada je ponuda dostupna svima.

Veliki broj bugova je ispravljen, a nedavno je iz igre uklonjen Denuvo, što možda predstavlja razlog više da zaigrate i besplatno isprobate svemirsku avanturu, a ako se odlučite kupiti igru, možete nastaviti gdje ste stali u samom trialu nakon isteka vremena.

Ovo je zasigurno sjajan potez, a nadamo se da će i druge kompanije ubuduće pratiti ovaj primjer i igračima omogućiti da prije kupnje isprobaju igre, što u zadnjih godinu dana postaje novi-stari standard, vraćanje tzv. "demo" verzija igara kako bi igrači mogli isprobati igru prije nego što ju odluče kupiti.

EA je pripremio i novi trailer kako bi privukao igrače na skidanje besplatnog triala, a demo možete preuzeti za PS4, PC i Xbox One.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti