Call of Duty: WWII: prvi trailer i datum objave

Activision je službeno predstavio novo poglavlje u FPS serijalu Call of Duty.

Monika Nožić Monika Nožinić | 28.04.2017. / 07:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što je Call of Duty: WWII potvrđen za ovu godinu, Activision je napokon službeno objavio i prvi trailer za igru. Osim toga, tim je otkrio i datum objave ove igre, a to je 3. studeni, a dodat ćemo i da nas igra očekuje za PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme.

Ovogodišnji naslov prati prvu američku pješadijsku postrojbu koja krči put kroz Europu, a misije će uključivati i iskrcavanje u Normandiji, kao i bitku u Ardenima.

Iako ćete prvenstveno igrati kao mladi, neiskusni narednik Daniels u kampanji za jednog igrača, bit će i misija u kojima ćete preuzeti ulogu žene u francuskom pokretu otpora. Online mod bit će podijeljen na Saveznike i Osovinu, imat će novi sustav progresije i Headquarters - mjesto za druženje, a WWII će, baš kao i sve Call of Duty igre koje su izašle zadnjih nekoliko godina, također imati i Zombie mod.

Na ovogodišnjem E3 2017 gaming sajmu vidjet ćemo i nekoliko detalja iz multiplayera, a Activision je potvrdio da će prije objave igre biti pokrenuta i beta igre. Potvrđeno je i da će se u igri Call of Duty: WWII pojaviti glumac Josh Duhamel iz serijala Transformers.

Predbilježbe za igru su već otvorene na stranici www.callofduty.com, gdje možete birati između obične verzije čija cijena iznosi 59,99 eura ili Deluxe verzije po cijeni od 99,99 eura, koja uključuje Season Pass.

Pogledajte trailer:

Izvor: Gamespot

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti