Gamerski fanatici: Prijetnje smrću zbog odgode izlaska video igre

Brojni gameri s nestrpljenjem očekuju dolazak igre 'No Man's Sky', a nakon glasina o njenoj odgodi počeli su prijetiti smrću zaposlenicima gamerskog studija Hello Games

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 31.05.2016. / 08:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Gamerski studio Hello Games trenutno radi na razvoju svemirske avanture s fantastičnom grafikom 'No Man's Sky' te su brojni gameri nestrpljivi i žele što prije početi s istraživanjem svemirskih prostranstava ove igre. Prvotno je najavljeno kako će se 'No Man's Sky' za PC-je i Sonyjev PlayStation 4 u prodaji pojaviti 21. lipnja ove godine – krajem prošlog tjedna na Kotakuu objavili su kako će Hello Games odgoditi predstavljanje ove igre za kolovoz, no nije bilo službene potvrde ove informacije. Novinari i nestrpljivi fanovi kontaktirali su ekipu iz Hello Gamesa od kojih su tražili informacije o odgodi, no iz ove kompanije nisu odgovarali na brojne upite. Kako nije bilo nikakvih službenih informacija o glasinama vezanim uz odgodu, fanovi ove igre zaposlenicima iz Hello Gamesa počeli su, vjerov ali ili ne – prijetiti smrću.

 'Primio sam veliki broj prijetnji smrću ovog tjedna', objavio je na Twitteru šef Hello Gamesa Sean Murray te je naknadno potvrdio glasine s Kotakua – 'No Man's Sky' na računalima i PlayStationu bit će dostupan od 9. kolovoza. Iako je o prijetnjama smrću pisao u šaljivom tonu, putem društvenih mreža svima se ispričao zato što nije ranije komentirao glasine o odgodi izlaska igre. Rekao je kako postoje 'pravni i vanjski razlozi' zbog kojih nije mogao otvoreno govoriti o datumima te je to jedini razlog šutnje i ignoriranja brojnih upita. Naravno, ništa ne opravdava ove nevjerojatne postupke gamera koji su zbog odgode izlaska video igre spremni zaprijetiti smrću.  

Izvor: Business Insider

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti