Google je proglasio "Najbolje od 2018.", a pobjednici su...

Ove je godine po prvi put uvedena kategorija "Fan Favorite", odnosno najbolji po izboru korisnika.

Martina Čizmić | 05.12.2018. / 10:37

Google Play Awards (Foto: Google) (Foto: Google)

Krajem svake godine biraju se najbolji u toj godini. Tako je i Google korisnicima omogućio da glasaju za najbolje aplikacije u trgovini Google Play u 2018. godini.

Iako su se računali samo glasovi korisnika iz SAD-a, ipak je popis zanimljiv. Naime, ove je godine prvi put uvedena kategorija "Fan Favorite", odnosno najbolji po izboru korisnika. I rezultati su... iznenađujući.

Korisnici su za najbolju mobilnu igru odabrali PUBG MOBILE, najbolju aplikaciju YouTube TV, a najboljim filmom proglašen je Avengers: Infinity War.

Najboljom aplikacijom u 2018. odabrana je aplikacija za učenje jezika - Drops: Learn 31 new languages, dok je Google izborom najbolje igre potvrdio odabir korisnika - PUBG MOBILE.

Najgledaniji filmovi putem Google Play usluge u 2018. su bili Black Panther, Avengers: Infinity War, Thor: Ragnarok, Jumanji: Welcome to the Jungle te Deadpool 2.

Istovremeno, najgledanije TV serije bile su: The Walking Dead, Riverdale, The Big Bang Theory, The Flash te crtani PAW Patrol.

Dodijeljene su i nagrade u kategoriji najpopularnijih elektroničkih i audioknjiga. Najpopularnija je knjiga i najkontroverznija u 2018. - "Fire and Fury" Michaela Wolffa o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, dok je najpopularnija audioknjiga priručnik za samopomoć "12 Rules for Life" kanadskog psihologa Jordana B. Petersona.

Želite li otkriti još aplikacija koje su odabrane kao najbolje, posjetite Google Play trgovinu.

Koju biste vi aplikaciju odabrali kao najbolju u 2018.?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti