HomTom HT3Pro, vjerna kopija Appleovog iPhonea 6

Zajednička karakteristika koju imaju HomTom i iPhone 6 jest dizajn uređaja kojeg krase zaobljeni rubovi i minimalističan izgled.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.03.2016. / 10:13

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

HomTom je tvrtka koja stvara ime među jeftinijim pametnim telefonima, no u vrijeme dok cijenu drže maksimalno nisku, HomTom drži do vrhunskog dizajna uređaja.

S ekranom od 5 inča HD rezolucije na 2.5D zaobljenom zaslonu, HT3Pro je vrlo ergonomičan i estetičan uređaj. Osim što lijepo izgleda ovaj uređaj ima i solidne karakteristike od osmerojezgrenog procesora, 2GB RAM-a, te 16GB interne memorije proširive do 64GB pomoću TF kartice.

Nadalje, HT3Pro ima stražnju kameru od 13MP s led bljeskalicom i auto fokusom, te prednju od 4MP, podršku za dual SIM, dual micro SIM.

Zabavni dio je moćna baterija od 3000mAh koja će vam dati duži vijek trajanja uređaja, a sve to nagurano je u ultra slim kućište tanko svega 9mm. 

HomTom HT3 Pro možda nije iPhone, no njegov dizajn spada u sam vrh jeftinijih uređaja, što je očito i prodajna točka ovog uređaja. Na kraju, za 85 dolara, koliko košta ovaj uređaj, sumnjam da možete dobiti ljepše dizajnirani uređaj koji dobro leži u ruci, ima dovoljno snažnu bateriju i nije predebeli i preteški.

Više o uređaju možete pronaći na ovim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti