I Oukitel svog konja za utrku ima

S obzirom na to da je danas postao trend imati pametni telefon ‘bez rubova’, niti jeftiniji igrači na tržištu ne zaostaju puno za tim trendom.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 27.09.2017. / 08:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oukitel je prošli tjedan objavio novi model naziva Mix 2 koji je svojevrsna kopija Xiaomija Mix 2. Na prvu čini se kako su uređaji isti, no nešto drugačije karakteristike kriju se iza poklopca i ekrana.

Oba uređaja, i Xiaomi i Oukitel, imaju ogromni 5,99-inčni FHD ekran s aluminijskim okvirom. Xiaomi dolazi s keramičkom zadnjom stranom uređaja, dok Oukitel ima staklenu pozadinu. Što se tiče kamere, Xiaomi dolazi s prednjom kamerom od 5 MP i stražnjom od 12 MP, dok Oukitel ima 13 MP prednju i dvostruku stražnju kameru 21 MP + 2 MP. Nadalje, Xiaomi dolazi s Type-C USB-om, dok Oukitel ima 5-pinski SUB port.

U nastavku možete vidjeti nešto više razlika između ovih dvaju odličnih uređaja.

Prema gornjim pokazateljima, oba uređaja vrlo su slična, primjerice ekran od 5,99 inča, 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, no različitosti se ističu kod primjerice kamere, baterije i čipseta. Osim toga, razlika je i u cijeni pa tako Xiaomi košta 589 dolara, dok Oukitel drži cijenu od 3000 dolara, uz to da možete dobiti i popust od 30 do 50 dolara ako se predbilježite za uređaj na ovom linku. Isto tako, Oukitel će ponuditi 5 uređaja besplatno.

Službeno, Oukitel Mix dolazi u prodaju krajem listopada, a u međuvremenu će biti još informacija o ovom vrlo moćnom uređaju.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti