Idea Knockout i ove godine tim s najboljom inovacijom vodi na CES

Pobjednički tim osvojit će izlagački štand na CES-u 2019, koji će se u Las Vegasu održati od 8. do 11. siječnja 2019.

Martina Čizmić | 20.09.2018. / 11:38

Albert Gajšak i MAKERbuino (Foto: Privatna arhiva) (Foto: Privatna arhiva)

Hrvatski Telekom i tech mjesečnik Bug ponovno su u potrazi za najinovativnijim timom. Na regionalnom natjecanju tehnoloških ideja, Idea Knockoutu (powered by T) 2018,  koje će se održati u četvrtak, 27. rujna 2017. u zagrebačkom coworking prostoru HUB385 s početkom u 10 sati, odabriti će najbolje i nagraditi ih vrijednim nagradama.

Čak 20 timova s fantastičnim tehnološkim idejama imat će priliku odmjeriti snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu boreći se za glavnu nagradu, putovanje za dva pripadnika tima u Las Vegas na najveći svjetski sajam novih tehnologija, glasoviti CES. Osim plaćenih putnih troškova, pobjednički tim osvojit će i izlagački štand na CES-u 2019, koji će se u Las Vegasu održati od 8. do 11. siječnja 2019.

Ove godine nastupaju Baggizmo, Beyond Seen Screen, EayzOil, Energy Shift, Equinox Vision, Foodin, GewdGame, Global Reservations, HelloShape, Holofiction, Look@, Luxheal, Mundus tim, Orqa FPV, RoboArenas, Sunbee, Sunward, Top Digital Agancy, Vision Sport Software Solutions i Winestem.

Idea Knockout odražava se po peti put, nakon što je na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu odnio MAKERbuino, prije dvije godine STEMI, prije tri godine Streaming Solutions, a prije četiri godine DivIT s projektom Mash.me.

Sa sva četiri startupa Hrvatski Telekom surađivao je na različitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa. Nakon nastupa na CES-u sva tri pobjednička startupa zabilježila su svjetski uspjeh, ostvarivši brojne kontakte i narudžbe upravo tijekom svojeg predstavljanja globalnoj publici u Las Vegasu.

Raspored događanja objavljen je na www.ideaknockout.com, a svečanost proglašenja pobjednika održat će se također 27. rujna 2017. u 17 sati. Ulaz je besplatan.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti