Injustice 2 potvrđen i za mobilne uređaje

Igra stiže za sve iOS i Android uređaje.

Monika Nožić Monika Nožinić | 17.02.2017. / 07:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dok je igra Injustice: Gods Among Us pokrenuta na više platformi, uključujući i neke mobilne verzije, pojedini su se pitali hoće li i njen nasljednik Injustice 2 imati sličnu sudbinu.

Igra je prethodno već bila najavljena za PlayStation 4 i Xbox One platforme, ali je šef NetherRealm studija, Ed Boon, poručio da će biti objavljena i na mobilnim uređajima. "Da, #Injustice2 stiže i na mobilne uređaje kao nova aplikacija s hrpom novih funkcija, modovima i novim sustavom borbe. Više informacija bit će objavljeno uskoro", glasio je Boonov status na Twitteru.

Detalji o mobilnoj verziji igre trenutno su vrlo oskudni pa bi igrači za sada trebali biti sretni samo zbog činjenice da će igra biti objavljena i na pametnim telefonima.

Datum objave također nije potvrđen pa je za sada nejasno hoće li biti pokrenuta s konzolnom verzijom igre ili će stići kasnije. Zanimljivo je da pojedini tvrde da je igra već dostupna u online trgovini aplikacijama na Filipinima, no ta je informacija još uvijek neprovjerena. Podsjetimo, konzolna verzija igre predviđena je za 17. ožujak.

Pogledajte videozapis:

Izvor: Ubergizmo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti