Iskon predstavio novi TRIO paket s naglaskom na TV sadržaj i brže broadband veze

Iskon od danas nudi novu TRIO ponudu koja je prvenstveno usmjerena na filmske sadržaje, TV serije i sportske programe, a značajne promjene dolaze i u broadband te fiksno telefonskom segmentu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.09.2014. / 14:51

Iskon predstavio novi TRIO paket s naglaskom na TV sadržaj i brže broadband veze

Iskon od danas nudi novu TRIO ponudu koja je prvenstveno usmjerena na filmske sadržaje, TV serije i sportske programe, a značajne promjene dolaze i u broadband te fiksno telefonskom segmentu. 

Iskon je novom ponudom povećao i brzine flat  interneta, a uvedene su i besplatne minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj i EU. 

Najviše promjena Iskon uvodi u sadržaju novog TV paketa Iskon.TV Fun u kojem od sada imate pristup premium filmskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i 2, te filmskom kanalu KinoTV kojeg su korisnici do sada morali plaćati. Novost u TV paketu su i uključena sva tri SportKlub kanala za ljubitelje sportskih sadržaja, uz 50-ak ostalih programa. 

Svi detalji novih paketa nalaze se na Iskonovoj službenoj web stranici www.iskon.hr, na kojoj je moguća i provjera dostupnosti usluga na određenoj adresi u cijeloj Hrvatskoj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti