Marko Roksić pobjednik je velikog GameBar PES Grand Prix turnira

PES2019 Grand Prix, turnir u sklopu GameBara s fondom nagrada od 20.000 kuna, najvrjedniji je PES turnir u regiji i ujedno jedini koji je istovremeno bio prenošen na društvenim mrežama, webu i TV-u.

Martina Čizmić | 03.10.2018. / 13:41

Marko Roksić (Foto: PR) (Foto: PR)

U napetoj završnici GameBarovog PES turnira Marko „Roksa“ Roksić pobijedio je favorita Stefana „Kepu“ Slavkovića i odnio titulu najboljeg igrača.

Zanimljivo je za dodati da su Roksić i Slavković inače timski kolege iz Team Ancestrala, a do sada su nekoliko puta igrali jedan protiv drugog u turnirima. Ipak, ovo je prvi puta da je Roksić pobijedio Slavkovića, koji inače nosi titulu najboljeg igrača regije u PES-u.

Roksić je slavio s 2:0 u utakmicama, prva je završila s 2:1 dok je u drugoj rezultat bio 3:2. Slavković je prijetio do samog kraja, čak se pred kraj druge utakmice se učinilo kako će Kepa izjednačiti i osigurati ulazak u treću utakmicu, ali Roksić se nije dao i na kraju je konačni rezultat ostao na njegovoj strani.

U polufinale su se kvalificirali Hrvoje Cindrić, Stefan Slavković, Igor Zečević i Marko Roksić. Cindrić je u četvrtfinalu savladao Stefana Milivojevića, Stefan Slavković je pobijedio Matea Gvozdanića, Igor Zečeviće je svoj put do polufinala osigurao pobjedom nad sunarodnjakom Tarikom Misirom a u okršaju između dvojice imenjaka Gele i Roksića, pobjedu je odnio Marko Roksić.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti