Novi Galaxy A8(2018) za one koji vole snimati selfije

Galaxy A8(2018) je dostupan u Hrvatskoj u tri boje – crnoj, orhideja sivoj te zlatnoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3.799 kuna.

Martina Čizmić | 16.01.2018. / 18:11

Samsung Galaxy A8(2018) (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

Muzej iluzija poslužio je kao izvrsno mjesto za hrvatsku premijeru Samsung Galaxy A8(2018), pametnog telefona koji prvi u svojoj seriji dolazi s dvije prednje kamere i beskonačnim zaslonom.

Pametni telefon osmišljen prije svega za mlade korisnike koji vole fotografirati i dijeliti fotografije na društvenim mrežama dolazi sa 16MP F1.7 stražnjom i 16MP + 8MP F1.9 dvostrukim prednjim kamerama. Prednju dvostruku kameru čine dvije odvojene kamere pa korisnici mogu koristiti jednu ili drugu te tako snimiti dvije vrste selfija - selfie izbliza s pozadinom ili portret s jasnom i čistom pozadinom. Life Focus napredna značajka korisnicima omogućuje jednostavno namještanje bokeh efekta prije ili nakon snimanja, a sve kako bi dobili što kvalitetnije fotografije.

Napredna kamera omogućava snimanje oštrih fotografija danju i noću, čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Novi uređaj omogućuje i personalizaciju fotografija dodavanjem naljepnica na selfije te, između ostalog i naglašavanje gastronomske ekstravagancije uz Food Mode karakteristiku.

Zahvaljujući tehnologiji digitalne stabilizacije slike, drhtavi video zapis postaje prošlost, a uz dodatnu hyperlapse značajku korisnici mogu kreirati videozapise kroz vrijeme što im pruža mogućnost snimanja, pričanja i dijeljenja još dužih priča.

Samsung Galaxy A8(2018) (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

Sretni smo što i u Hrvatskoj možemo predstaviti novi pametni telefon Galaxy A8(2018), novog člana naše Galaxy A serije. Posebnost ovog telefona su njegove iznimne značajke koje inače imaju Samsungovi pametni telefoni perjanice. Beskonačni zaslon i prednja dvostruka kamera s Live Focusom, siguran sam, oduševit će osobe u pokretu koje žele odličan pametni telefon, sjajan fotoaparat i kojima je preglednost iznimno važna, rekao je Milan Vujović, direktor odjela marketinga u regionalnom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics te dodao: Mlađa generacija korisnika oduševljena će biti dizajnom, ali posebno značajkama koje im omogućuju da budu u korak s vremenom i kreiraju visokokvalitetan sadržaj za dijeljenje.

Beskonačni zaslon omjera stranica 18.5:9 korisniku omogućava uživanje u video snimkama, a veliki zaslon podržava ergonomsko zakrivljeno staklo na stražnjoj i prednjoj strani. Elegantni stakleni i metalni okvir, zakrivljene linije i prianjanje uz dlan olakšavaju gledanje ili interakciju sa sadržajem na telefonu. Galaxy A8(2018) će biti dostupan u tri boje uključujući crnu, orhideja sivu i zlatnu, tako da odgovaraju korisnikovu vlastitom stilu.

Zahvaljujući Always On Display opciji, korisnik može informacije dobiti na prvi pogled, bez otključavanja telefona. Uređaj je otporan na vodu i prašinu te može podnijeti znoj, kišu, pijesak i prašinu, što ga čini pogodnim za gotovo bilo koju aktivnost ili situaciju. Galaxy A8(2018) ima 4GB RAM, 32GB ROM te podržava microSD kartice za jednostavno proširenje kapacitet pohrane čak i za 256 GB, a prvi je uređaj u seriji A koji podržava Samsungov Gear VR. Najnoviji model Samsung Galaxy A8(2018) ima opciju uporabe dvostruke SIM kartice te ima zaseban microSD utor.

Galaxy A8(2018) je dostupan u Hrvatskoj u tri boje – crnoj, orhideja sivoj te zlatnoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3.799 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti