Novi Honor 7x izdržljiviji je, brži i inovativniji

Honor 7X prvi je izbor za korisnike koji žele uživati u bogatoj funkcionalnosti s prednostima bezrubnog telefona.

Martina Čizmić | 12.12.2017. / 08:49

Huawei Honor 7X (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Huawei je u Londonu službeno predstavio Honor 7X, najnoviji pametni telefon iz svoje serije Honor X.

Honor 7X prvi je pametni telefon kojeg odlikuje Honor FullView Display, 5.93-inčni dizajn sa zaslonom od ruba do ruba i visokom kvalitetom prikaza.

Honor 7X prvi je izbor za korisnike koji žele uživati u bogatoj funkcionalnosti s prednostima bezrubnog telefona. Honor je neizmjerno ponosan na kvalitetu kontrole u proizvodnji svakog telefona. Tijekom laboratorijskog testiranja Honor 7X bio je izložen padu više od 4800 puta kako bismo korisnicima pružili bolju sigurnost i vrhunsku kvalitetu, izjavio je George Zhao, generalni menadžer za Honor.

Honor 7X opremljen je ekranom omjera 18:9, 5,93-inčnim FHD+ zaslonom s rezolucijom 2160 X 1080 za iznimno visoku razlučivost i izvanrednu kvalitetu prikaza.

Huawei Honor 7X (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Stražnja kamera s dvostrukim objektivima od 15 MP + 2 MP snima ljude i okolinu uz najvišu kvalitetu, a uz automatsko izoštravanje (PDAF) i najnovije algoritme, Honor 7X osigurava fokusiranje unutar 0,18 sekundi.

Honor 7X pokreće oktalna jezgra procesora Kirin 659 s 2.36 GHz, a opremljen je s 4 GB RAM-a i EMUI 5.1 što osigurava vrhunske performanse i pokreće i najzahtjevnije aplikacije bez zastajkivanja. Dolazi s MicroSD karticom do 256 GB koja se može koristiti za povećanje pohrane podataka.

 

Iz Huaweia ističu kako je jedno punjenje baterije od 3,340 Mah dovoljno da Honor 7X bude u pokretu više od 24 sata, i to zahvaljujući poboljšanoj tehnologiji štednje baterije i načinu rada Ultra Power Saving.

Huawei Honor 7X biti će dostupan po cijeni od 300 dolara u SAD-u, odnosno nešto više od 2000 kuna u Hrvatskoj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti