Novi Samsung Galaxy J6+ i J4+ u jesenskim bojama i s još jačom baterijom

Tvrtka Samsung predstavila je svoje nove članove J serije pametnih telefona - Samsung Galaxy J6+ i J4+.

Martina Čizmić | 25.09.2018. / 11:25

Samsung J4+ i J6+ (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

Sa stražnjim pokrovom nalik staklu, oba modela dobila su nježne linije i elegantan profil, a zahvaljujući novom dizajnu udobno leže u ruci. Odlikuje ih uski okvir i veći zaslon, poboljšani 6-inčni HD+ Infinity Display, koji omogućuje obavljanje više zadataka istovremeno, dok funkcija Split Screen koristi veliki dio ekrana kako bi korisnici mogli istovremeno uživati u dvije aplikacije.

Galaxy J6+ i J4+ imaju značajku prepoznavanja lica za jednostavno otključavanje pametnog telefona, dok Galaxy J6+ ima i senzor za očitavanje otiska prsta na boku, dajući tako dodatnu razinu sigurnosti i praktičnosti bez ometanja dizajna telefona.

Samsung je dodatno poboljšao korisničko iskustvo na oba pametna telefona. Galaxy J6+ ima 13MP i 5MP dvostruku kameru, a značajkom Live Focus na Galaxy J6+ dvostrukoj kameri korisnici mogu sami upravljati dubinom polja, prije ili poslije fotografiranja.

Oba pametna telefona imaju mogućnost otvaranja leće u načinu rada F1,9 (13 MP) koja propušta više svjetla za jasnije i svjetlije fotografije u uvjetima lošeg osvjetljenja. Osim toga, plutajući gumb okidača omogućava korisnicima jednostavno fotografiranje ili snimanje samo jednom rukom.

Oba pametna telefona imaju tehnologiju zvuka Dolby Atmos, a sadrže i bateriju od 3300 mAh, što je povećanje od 10 % u usporedbi s prijašnjim modelima iz serije Galaxy J. Također, dolaze s opcijom Power Saving koja pojednostavljuje početni ekran i zatvara sve neaktivne aplikacije kako bi produžila rad baterije kada ju korisnici najviše trebaju. Uz to, snažan četverojezgreni 1,4 GHz procesor omogućuje izvršavanje naprednijih funkcija kao što su pokretanje videozapisa visoke rezolucije, koje obave bez dodatnog trošenja baterije.

Uz tri gigabajta radne memorije i 32 GB memorije za pohranu podataka, oba telefona imaju i mogućnost proširenja memorije do 512 GB pomoću microSD kartica.

Novi Galaxy J6+ bit će raspoloživ u tri boje – crnoj, sivoj i crvenoj, a Galaxy J4 + u crnoj, zlatnoj i ružičastoj, a u Hrvatskoj će biti dostupan početkom listopada. Cijena za J4+ će biti 1299, a za J6+ 1799 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti