Novom Harry Potter igrom zavirite u misterije Hogwartsa

Sjajna vijest za sve fanove Harryja Pottera koji će napokon moći pohađati školu za čarobnjake.

Monika Nožić Monika Nožinić | 19.01.2018. / 19:58

Harry Potter mobilna igra (Foto: Harry Potter Hogwarts Mystery) (Foto: Harry Potter Hogwarts Mystery)

Glavne avanture Harryja Potera privedene su kraju, ali mnogobrojni obožavatelji uskoro će dobiti priliku iskusiti nešto novo iz poznatog svijeta u obliku igre za mobilne uređaje – Harry Potter: Hogwarts Mistery.

Igrači će u igri kreirati vlastiti lik s kojim će moći iskusiti čarobnjački život u Hogwartsu kao student, kroz nastavu i satove čarolije, učenje magije, izradu napitaka, sklapanjem novih prijateljstava i borbom protiv neprijatelja. Radnja je smještena nešto prije Harryjevog polaska u školu i imat će značajne dijelove priče iz originalnih djela J.K. Rowling, kao i kraće priče u obliku sporednih misija.

Na izradi igre radi razvojni tim Portkey Games, koji je u vlasništu diva filmske industrije, Warner Bros. Entertainmenta, i bit će dostupna tijekom ove godine za Android i iOS uređaje.

U izradi je još jedna igra po uzoru na ovu popularnu franšizu, pod nazivom Harry Potter: Wizards Unite, koja dolazi s proširenom stvarnošću (augmented reality) i iza koje stoji Niantic, odgovoran za planetarno popularni Pokemon GO.

Više o samoj igri i novostima možete saznati na službenoj stranici igre Harry Potter: Hogwarts Mistery.

Pogledajte službeni trailer igre:

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti