Okušajte se u Clash Royalu na 2. Tele2 PlayDayu

Više od 3000 ljubitelja videoigara koji su posjetili prvi Tele2 PlayDay, najbolja su pozivnica za novo izdanje Clash Royale LAN eventa.

Martina Čizmić | 26.09.2018. / 08:45

Clash Royal Tele2 Play Day (Foto: Tele2) (Foto: Tele2)

Nakon odličnog odaziva na prvom eventu koji je okupio više od od 3000 ljubitelja mobilnih i video igara, profesionalnih igrača kao i najpoznatije YouTubere na ovim područjima, Tele2 najavljuje drugi PlayDay koji će se održati u nedjelju, 7. listopada s početkom u 10 sati.

Baš kao i prvi put, glavnu će pozornicu zauzeti Clash Royale turnir gdje će se svi prisutni imati priliku natjecati za glavnu nagradu, a samo osam najboljih plasirati u finalni bracket i na pozornici se boriti za titulu prvaka. Komentatorski duo čine Prof. Oak i PvtMoleEster koji će stručnim zapažanjima pratiti odmjeravanja snaga pravih Clashera u najpoznatijoj mobilnoj igri na svijetu.

Osim turnira, posjetitelje očekuju i brojni drugi zabavni sadržaji, a zaljubljenici u mobilni FPS moći će se okušati i u najpopularnijoj mobilnoj pucačini današnjice - Critical Opsu na novim Huawei P20 lite telefonima. Ovu pravu esport oazu u centru grada krasit će i lica vodećih zvijezda hrvatske gaming scene poput Marka KOFSa, koji će spremno odgovarati na sva pitanja.

Program će i ovoga puta voditi Iva Šulentić i GospodinKaktus. Ulaz je besplatan.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti