Oukitelov “monstrum” s baterijom od 6000mAh

Oukitel više nije novo ime na tržištu pametnih telefona, a njihove smo modele već testirali.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.04.2016. / 15:33

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Radi se o kineskoj kompaniji koja na tržište izbacuje prilično dobre uređaje, a čini se da imaju cijelu seriju uređaja kojima je glavna karakteristika ništa drugo nego baterija.

Model K4000 već smo probali i možemo samo reći da je uređaj izvrstan i jednostavan, no njegov model K6000 razlikuje se po nekoliko ključnih kararketrisika među kojima je prva i najvažnija moćnija baterija.

Danas, rijetko koji uređaj dolazi s baterijom od 6000mAh, a ovo je upravo jedan od tih rijetkih uređaja. Odlična stvar je što Oukitel ima tehnologiju da na punjenju od 5 minuta možete razgovarati oko dva sata, što je više nego dobro. Osim “monsturmske” baterije, K6000 ima i 3GB RAM-a te 32GB interne memorije.

Zaslon od 5.5 inča dolazi u FullHD rezoluciji, što nam je uvijek drago čuti i vidjeti, a tu je i čitač otisaka prstiju, te 16MP kamera na stražnjoj strani, odnosno 5MP na prednjoj strani.

Nadalje, Oukitelovi uređaji poznati su po tome što su izrađeni od vrlo čvrstih materijala, tako da je teško razbiti ekran, a uz to otporan je i na prašinu i polijevanje vodom.

S obzirom da se radi o bateriji velikog kapaciteta, uređaj jest nešto deblji od konkurencije, no ako vam više znači duži vijek trajanja, ova infromacija vas ne bi trebala brinuti.

Na kraju spomenimo i cijenu od 200 dolara, na što trebate računati PDV i carinu. Više informacija o Oukitelu možete pronaći na ovom linku.

Uz to dodajemo i kako uz kupon "AXON199EB" mozete dobiti ZTE-ov Axon pametni telefon po cijeni od 200 dolara

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti