Oukitelov U15S krenuo u prodaju

Oukitel je jedan od kvalitetnijih niskobudžetnih kineskih brandova pametnih telefona.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.11.2016. / 21:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oukitelov novi model U15S krenuo je u prodaju a deklariran je kao “brz”. Naime, ovaj vrlo uređaj tanak svega 7.6mm odlično sjeda u ruku zahvaljujući odličnoj ergonomiji. Zaslon se sastoji od Sharpove tehnologije smještene u 5.5 inča dijagonale sa FHD rezolucijom, te vrlo oštrim bojama. Dizajniran je ba bio smješten u 2.5D zaobljenom staklu te ergonomski i vizualno atraktivan. Također, osim stakla uređaj se sastoji od metalnog kućišta, koje daje poseban osjećaj kada ga držite u ruci.

Što se hardverskog djela tiče, ispod površine nalazi se MediaTek osmerojezgreni 64bitni procesor, Samsungovih 4GB RAM-a, te 32GB interne memorije za korištenje multitaskinga i kako bi zahtjevne igrice radile vrlo glatko. Prema nekim testovima, U15S je pokazao da simultano može pogoniti 50 aplikacija bez ikakvih problema.

Osim svega spomenutog, U15S dolazi s 8MP prednjom i 16MP stražnjom kamerom koju je izradio Panasonic a koja ima optičku stabilizaciju slike te tehnologiju autofokusa kao i anti-shake za dobivanje kvalitetnih slika. Također, tipke za glasnoću mogu služiti za slikanje, kao i čitač otisaka prstiju, dok dodirnuti ekran možete za oštrinu slike.

Za kraj spomenimo i cijenu, pa tako Oukitelov U15S u pretprodaji možete nabaviti za 139.99 dolara, dok s isporukom kreće sredinom studenog. Više informacija o uređaju možete potražiti na ovom linku gdje ujedno možete i naručiti ovaj odličan uređaj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti