Prekrasan Elephone čiji se ekran prostire od ruba do ruba

Elephone, baš kao i Ulefone, objavili su pametne telefone čiji se zaslon prostire od ruba do ruba.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 27.06.2016. / 22:19

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Moram priznati, sve više mi se sviđa ideja zaslona na pametnom telefonu koji se prostire od ruba do ruba. Vizualno, uređaj izgleda puno veći nego što jest, a pritom se i gube granice, kao da se slika s ekrana stapa s okolinom.

Nakon Ulefonea i Elephone je krenuo ovim stopama te objavio 5.2 inčni  S3. Naime, kompanija ovo kućište naziva “super screen”, s čime bi se u potpunosti složio. Ne samo da je ekran ogroman, već dolazi i s FullHD rezolucijom, što mi je iznimno drago vidjeti. Osim toga, ovaj prekrasan uređaj ima i impresivne karakteristike poput 3GB RAM-a, 16GB interne memorije proširive do 128GB, 1.3GHz osmerojezgreni procesor te moćnu stražnju Sonyjevu IMX135 kameru koja dolazi s visokom osjetljivošću i manje smetnja. U lošim svjetlosnim uvjetima, ova Sonyjeva kamera pokazala se kao pun pogodak. Prednja kamera je 5MP s f2.4.

S3 dolazi i s čitačem otisaka prstiju koji je puno više od samog otključavanja uređaja, pa tako pomoću ovog skenera možete slikati, prikazivati video i puštati glazbu. 

Da bi sve radilo fluidno, brine se Android 6.0 s nekoliko naprednih značajka za optimizaciju performansi, sigurnosti i privatnosti. Same slike pokazuju kako se radi o prilično atraktivnom uređaju, a ono što je dobro u cijeloj priči jest njegova cijena od 150 dolara za prvih 20 kupaca svakog dana do 30. lipnja, stoga ukoliko želite ovaj uređaj, naoružajte se strpljenjem i krenite.

Više informacija možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti