Rude Rider: Prva igra koju možete igrati preko Vibera

Igra je besplatna za iPhone i Android korisnike.

Monika Nožić Monika Nožinić | 27.01.2016. / 11:08

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka lansirao je besplatnu igru Rude Rider. Igrači će se igrati s Rudyjem, Viberovim popularnim likom iz sticker-paketa koji izaziva i provocira druge igrače na duhovito uvredljiv način.

"Viberova platforma s igricama ima zapažen rast i vrlo smo uzbuđeni što joj dodajemo našu prvu trkaću igricu – Rude Rider. U namjeri da povećamo uživanje u njihovoj društvenoj dimenziji kod naših korisnika, nastojimo redovito unaprijeđivati našu povezanost s globalnom scenom igrica. Naši planovi za 2016. su vrlo ambiciozni, a Rude Rider je prva od mnoštva noviteta koje ćemo uskoro predstaviti", izjavili su iz Vibera.

Rude Rider igra počinje tako što sudionici jure kroz promet, dižu u zrak druga vozila, helikoptere, tenkove i sve ostale prepreke koje im se nađu na putu. Tijekom igranja Rudy je sarkastičan i vrijeđa druge likove. Igrači skupljaju bodove tako što uništavaju prepreke i koriste ih kako bi dodatno unaprijedili svoja vozila – nabavkom jačih i bržih motora, boljih oružja i drugih pomagala.

Viber Connect ovoj igrici dodaje društvenu dimenziju na način da igračima omogućuje borbu do vrha rang-liste sudionika, natjecanje protiv prijatelja s Vibera, slanjem poklona i slično.

Igra je od 26. siječnja besplatna za sve iPhone i Android korisnike. Time se ova zanimljiva igra pridružuje selekciji igara koja sadrži Wonderball, Backgammon, CandyMania, Wild Luck Casino i Viber Pop.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti