Ulefonova ljepotica Gemini oduševit će svakog tko traži jeftiniji uređaj

Da na tržištu postoje jeftini i dobri uređaji više nije nikakva novost, a svako malo pojavi se nešto što nam zapne za oko.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 24.01.2017. / 18:23

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Gemini je relativno novi uređaj iz Ulefona koji dizajnom podsjeća na Samsung, a da se radi o odličnom uređaju pokazuju tehničke specifikacije, pa krenimo redom.

Gemini dolazi s 5.5 inčnim zaslonom s FullHD rezolucijom, što znači da ekran ispunjava 1920 x 1080 piksela. Osim odličnog ekrana, tu su i 3GB RAM-a, te 32GB interne memorije koja će sasvim solidno služiti za vaše dnevne aktivnosti.

Što se kamera tiče, na prednjoj strani Ulefone je instalirao 8MP, dok se na stražnjoj strani nalaze dvije kamere, jedna od 13MP te jedna od 5MP, što pokazuje da i Ulefone prati trendove dual kamera na stražnjoj strani uređaja.

Nadalje, Gemini dolazi sa snažnom Sonyjevom 3250mAh, te Androidom 6.0, te čitačem otisaka prstiju koji se nalazi na ‘home’ tipki na prednjoj strani uređaja. Na kraju, cijena ovog uređaja je samo 140 dolara, što je itekako isplativo ako se nas pita. Više o uređaju možete pronaći na ovom linku.

Za one koji su voljni kupovati malo više, podsjećamo da možete pogledati rasprodaju povodom kineske Nove godine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti