UMI Touch nudi sve što vam treba, pa čak i više od toga

Pametni telefoni danas postaju sve bolji za istu cijenu, pa tako danas možemo dobiti po istoj cijeni znatno bolji uređaj nego primjerice lani.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.04.2016. / 08:28

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Svako malo osvrnemo se na neke online web trgovine kako bi pogledali što se novog nalazi u ponudi, a što bi zanimalo vas, naše čitatelje i nas. Iako toga ima na tone, svako malo pojavi se neka ponuda koju itekako valja izdvojiti.

Jedna od takvih ponuda je UMI-jev Touch, 5.5 inčni pametni telefon koji dolazi sa svim najmodernijim značajkama, te odličnim karakteristikama, a sve to upakirano u pristupačnu cijenu. Naime, UMI-jev uređaj već smo imali prilike testirati i zaista se radi o kompaniji koja posvećuje mnogo pažnje svojim gadgetima.

Ovaj puta za oko nam je zapeo UMI Touch koji, kao što smo ranije spomenuli, odlikuje odličnim karakteristikama i pristupačnom cijenom, pa krenimo redom.

Zaslon od 5.5 inča dolazi s FullHD rezolucijom 1920 x 1080 piksela, s čak 441 piksela po inču. Također, tu je i snažni osmerojezgreni procesor radnog takta 1.3GHz, te solidnih 3GB RAM-a. Iako je možda mali nedostatak interne memorije od samo 16GB, taj problem možete riješiti karticom, te proširiti memoriju do 128GB, što je pak više nego dovoljno. 

Ono što je odlično kod UMI Toucha jest baterija od 4000mAh koja je optimizirana da daje maksimalnu snagu, a za one korisnike koji provode jako puno vremena na svom pametnom telefonu, baterija će im pomoći da izdrže cijeli dan bez punjenja. 

Od ostalih stvar svakako valja spomenuti čitač otisaka prstiju koji se nalazi na prednjoj strani uređaja, a koji može učitati otisak unutar 0.1 sekunde. 

Veliku važnost UMI pridodaje svojoj kameri, pa su tako u svoj Touch model ugradili Sonyjev čipset, pa se tako na stražnjoj strani nalazi kamera od 13MP, dok je prednja od 5MP namijenjena za slikanje selfija čak i u lošijim svjetlosnim uvjetima. Kad smo već kod kamere, spomenimo kako su ugrađene brojne mogućnosti poput Live Photo modea koji snima nekoliko sekundi videa u vrijeme kad uslikate fotografiju - sa zvukom! 

Umi Touch podržava dual SIM, a kako bi njihov GPS signal bio još precizniji, kompanija je odvojila prijamnik čime su dobili poboljšanje signala od 35%.

Sve je to divno i krasno, no kakva je cijena uređaja?

Ovaj uređaj u slobodnoj prodaji nosi cijenu od 207 dolara, no kako smo rekli na početku, tražili smo uređaje s dobrom cijenom, pa tako UMI Touch možete nabaviti po cijeni od 160 dolara!

Više informacija o uređaju možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti