Vernee Apollo, uređaj stvoren za VR

Danas, pametni telefoni ne služe samo za surfanje internetom, pozive i poruke, postaju mnogo više od toga.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 30.11.2016. / 20:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Do sada pametne telefone znali smo kao uređaje koji nam više služe kao sredstvo komunikacije, no razvojem VR-a, pametni telefoni dobili su novu perspektivu, novu dimenziju.

Do sada, najveći problem pametnih telefona koji su u ulozi VR-a bio je ekran. Iako su rezolucije skočile u nebo, to još očito nije bilo dovoljno za čistu sliku na VR-u, pa tako ekrani kreću na novo putovanje, nove rezolucije. Jedna od kompanija koja je zakoračila na ovaj teren jest Vernee sa svojim Apollo modelom koji dolazi s ekranom od 5.5 inča, no 4k rezolucije, odnosno 2560x1440 piksela.

Osim toga, uređaj je prilično moćan iznutra tako da dolazi s deseterojezgrenim procesorom, 4GB RAM-a i 64GB interne memorije, dok su tu i dvije vrhunske kamere, stražnja od 21MP i prednja od 8MP.

Također, ono što posebno krasi ovaj uređaj jest ekran koji se prostire gotovo od ruba do ruba, čime se steče dojam većeg uređaja, iako se radi o 5.5 inča.

Uređaj je trenutno snižen s 299 dolara na 249.99 dolara, što je samim time odlična ponuda za vrhunski uređaj poput Apolla.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti