Videoigre, natjecanja i vrijedne nagrade za najbolje gamere na Tele2 PlayDayu

Kino Europa još će jednom postati gaming centar.

Martina Čizmić | 09.12.2018. / 14:34

Tele2 PlayDay (Foto: PR) (Foto: PR)

Ljubitelji esporta, videoigara i gaminga doći će na svoje sljeeći vikend, u subotu 15. prosinca i to u centru Zagreba. Legendarno kino Europa pretvara se u centar gaming scene zbog Tele2 PlayDaya.

Ovaj interaktivni događaj besplatan je i otvoren za sve generacije, a ujedno je i prilika da se zaigraju neke od najpoznatijih igara današnjice i upozna s najbrže rastućom industrijom. Posjetitelji će tako moći odmjeriti snage na velikim FIFA 19 i Clash Royale turnirima, zaigrati Fortnite i PUBG Mobile ili pokazati svoje plesačke vještine na Just Dance natjecanju.

Natjecateljski dio predvodi FIFA 19 turnir, a osim online kvalifikacija, prijave su za 56 osoba moguće na dan događaja već od 10:00, dok kvalifikacije počinju sat vremena kasnije.

Veliko finale se igra u glavnoj dvorani u 16:00 sati i prenosi na velikom platnu dok sve komentarima prate Malajski Tapir i PvTMole. Clash Royale turnir u najkompetitivnijoj mobilnoj igri u regiji može zaigrati ukupno 64 igrača, prijave su otvorene od 11:00 na dan događaja u dvorani Muller te cijeli taj program vodi trener Coach Oak.

Igrat će se i dvije najpopularnije Battle Royale igre. Fortnite će preuzeti veliku dvoranu, a u Squad, Duos i Duo programu će KOFS i PvTMole igrati s ekipom iz publike ili međusobno. Bit će tu i Fortnite kviz, Q&A, a prikazat će se i pobjednici najboljeg plesa u natjecanju Saturday Fortnite Fever, te je sve na programu od 12:00-15:30. Drugu igru iz ove kategorije, PUBG Mobile, će tijekom cijelog trajanja događaja u dvorani Muller moći zaigrati svi i to na najnovijim Huawei mobitelima.

Predvorje kina, uz FIFA 19 turnir, preuzima najpoznatija plesna igra Just Dance 2019 gdje će posjetitelji plesom moći osvojiti i vrijedne nagrade.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti