YouTube priprema drastične promjene u svom dizajnu

Iako promjene još nisu vidljive, Google, inače vlasnik YouTube servisa, počeo je sa testiranjem novog dizajna YouTubea prilagođenom Google+ servisu.

Zimo Zimo Zimo | 14.11.2011. / 09:49

YouTube priprema drastične promjene u svom dizajnu

Iako promjene još nisu vidljive, Google, inače vlasnik YouTube servisa, počeo je sa testiranjem novog dizajna prilagođenom Google+ servisu.

Očito je da Google ulaže sve moguće napore da Google+ zaživi onako kako su zamislili, a sudeći prema zadnjih mjesec dana rada na ovom servisu te promjenama Googleovih servisa koje su sve više manje prilagođene Google+, šanse su velike.

Potpuno novi dizajn video servisa YouTube objavili su neki portali koji su se uspjeli dočepati istog, pa bi tako redizajn mogao sadržavati dublju integraciju u Google+ odnosno video sadržaj sa YouTubea prikazivao bi se korisnicima unutar vaših krugova omogućujući vam tako da pregledavate video koji su preporučili vaši prijatelji, a koji se s razlogom nalaze u vašim krugovima.

Početna će stranica sadržavati jedan stupac sa slikama videa kako bi bilo što preglednije vidjeti koji se videi nude, a sama će stranica dobiti i nove boje, odnosno sidebar s lijeve strane biti će crne boje sa osnovnim informacijama.

Ostale novosti možete pogledati u galeriji ispod.

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti