Zagrebačka aplikacija Eventos uskoro i za korisnike iOS-a

Eventos je domaća aplikacija o kojoj smo pisali prije nešto više od 2 mjeseca, a sada stižu i prve veće nadogradnje, rezultati...

Viktor Gabaj Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 24.11.2015. / 10:27

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prisjetimo se, Eventos je ranije ove godine izašao kao usluga u obliku mobilne i web aplikacije koja nudi pregled aktualnih događaja u Zagrebu i okolici, a za razvoj iste zaslužan je trojac sa zagrebačkog FER-a. 

Moglo bi se reći kako se radi o pravom jackpotu za sve koji žele istražiti turističke ponude metropole pa tako možemo pronaći širok spektar festivala, izložbi, škola plesa ili stand-up večeri, a ovih dana ekipa je izbacila novu inačicu koja donosi nekoliko noviteta.


Krenimo redom:

1. Pretplata (subscribe) na lokacije



Korisnici se od sada mogu pretplatiti na neku lokaciju (npr. Vintage Industrial Bar) nakon čega će im automatski stizati notifikacije svaki put kada se najavi neki novi događaj.

2. Ubacivanje u kalendar



Osim pohrane događaja u popis favorita, sada je moguće iste događaje/evente preseliti na kalendar pametnog telefona. Propuštenim i zaboravljenim eventima upravo je - odzvonilo.

4. Preglednija lista događaja



Lista događaja od sada je uređena na način da se brišu svi događaji koji su tijekom dana prošli.



5. Popravljeni "bugovi", uljepšan dizajn



Ekipa se može pohvaliti dosta kvalitetnim feedbackom od strane korisnika pa je tako ispravljeno nekoliko bugova, a samim time i uljepšan dizajn koji sada donosi privlačnije ikone i novi font.

Brojke govore sve


Aplikacije je, u posljednja tri mjeseca otkako je dostupna u Google Playu, preuzeta više od 3000 puta, pri čemu nije uložena niti jedna kuna u marketing - ističe Dino Pohilj, jedan od začetnika projekta.

I za kraj, tu je i najava aplikacije za sve korisnike iOS-a koja bi u narednim tjednima trebala osvanuti na policama Apple Storea.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti