Alienware hotelska soba – ovako izgleda odmor pravih gamera!

Snažna računala, veliki 4K OLED TV, gamerska stolica, veliki krevet – soba u hotelu Hilton u Panami stvorena je za maksimalni užitak ljubitelja video igara

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 21.04.2018. / 10:40

Alienware soba (Foto: Twitter) (Foto: Twitter)

Ako ste ikada poželjeli pobjeći od stvarnosti i nekoliko dana se opustiti samo spavajući i igrajući video igre na najboljem mogućem hardveru, hotel Hilton u Panami nudi rješenje – Alienware soba 2425 napravljena je za najzahtjevnije igrače koji za 349 dolara po noći mogu uživati u svom komadiću gamerskog raja.

Osim što je svaki dio sobe pažljivo uređen te se logo Alienwarea nalazi čak i na posteljini, gameri u njoj mogu uživati u Alienwareovom stolnom računalu brutalnih performansi, 15 inčnom prijenosniku i velikom 65 inčnom 4K OLED televizoru s 5.1 surroundom.

Stolno računalo pokreće Intelov Core i7-8700 procesor, ima čak 32GB DDR4 memorije i GeForce GTX 1080 Ti grafiku, a i prijenosnik se može pohvaliti hardverom iz snova – Core i7-7700HQ procesor, 32GB DDR4 RAM i GeForce GTX 1070, što garantira savršeno iskustvo igranja bez obzira želite li sjesti na udobnu gamersku stolicu ispred TV-a ili za stol na kojem se nalazi 34 inčni Alienwareov monitorom te uživati u snazi stolnog računala, odnosno možete ležati na krevetu i igrati na prijenosniku.

Za one malo zahtjevnije koji žele igranje u virtualno stvarnosti, u sobi se nalaze i Oculus Rift naočale za VR.

Dok je u ovom hotelu samo jedna soba prilagođena gamerima, na Tajvanu je nedavno otvoren cijeli hotel namijenjen ljubiteljima video igara. Sobe su opremljene vrhunskim gamerskim hardverom i periferijom, a prikladan je i za parove koji niti odmor ne mogu provesti bez uživanja u omiljenim igrama.

Izvor: Tech Spot


 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti