Reboot InfoGamer 2017 - Još bolji, veći, zanimljiviji i u pohodu na nove rekorde

Organizatori jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u Europi očekuju više od 70 tisuća posjetitelja.

Martina Čizmić | 18.11.2017. / 10:20

Reboot InfoGamer (Foto: Reboot) (Foto: Reboot)

Ljubitelji igara svih vrsta s nestrpljenjem očekuju 21. studenoga i početak Reboot InfoGamera, najvećeg regionalnog sajma igara. Šesto izdanje po redu trebalo bi biti još veće i još bolje od prethodnih, a organizatori najavljuju pregršt zanimljivosti i noviteta.

Ove je godine fokus na predstavljanju najnovijih videoigara i hardvera koji je neophodan za igranje istih. Na svoje će doći i developeri koji će imati prilike susresti se s domaćim studijima za razvoj videoigara, ali i s malim indie studijima koji tek započinju svoju gaming karijeru. Očekuje se predstavljanje i okupljanje više od 40 regionalnih nezavisnih proizvođača igara te veliki Reboot Indie Games Award 2017 - dodjela nagrade najboljem indie naslovu Reboot InfoGamer sajma.

Među više od 100 izloženih blockbuster igara, na gotovo 1000 igraćih jedinica, posjetitelji će moći uživati u igranju videoigara, analognih igara, ali i promatrati druge kako igraju na finalu međunarodnog eSports turnira.

Reboot InfoGamer (Foto: Reboot) (Foto: Reboot)

Najavljen je i niz velikih ekskluzivnih premijera još neizašlih blockbustera: Detroit: Become Human, Shadow of The Colossus PS4, Bravo Team, Far Cry 5 i mnoge druge; velika premijera upravo izašlog Xbox One X, najmoćnije nove kozole, igrive na velikom izlagačkom prostoru.

Kako su nam otkrili organizatori, posebna će poslastica biti okupljanje i predstavljanje na posebnom VIP Community Stageu nekih od najvećih gaming youtubera iz regije koje svakodnevno prate tisuće gledatelja.

Posjetitelji će imati prilike i osvojiti vrijedne nagrade u više od 200 različitih nagradnih igara u kojima će partneri konferencije posjetiteljima darovati više od nevjerojatnih 100 000 nagrada. Među nagradama se spominju miševi, tipkovnice, kontroleri pa čak i igraće konzole.

S obzirom na to da se Reboot InfoGamer odvija u tjednu prije "Crnog Petka", izlagači su se pobrinuli osigurati zaista velike i značajne popuste na najnovije igre, konzole i gaming hardver u više od deset vrhunski opremljenih sajamskih gaming storeove.

Reboot InfoGamer (Foto: Reboot) (Foto: Reboot)

A za one koji baš i "nisu doma" u videoigrama, tu su analogne igre i veliki internacionalni turniri u poznatim boardgamovima i cardgameovima, kao i mogućnost da se okušaju u cosplayu. Upravo se u subotu, 25. studenog na Reboot InfoGameru održava jedan od najvećih svjetskih gaming cosplay natjecanja koje zaista ne bi trebalo propustiti.

Naravno, cijelog Reboot InfoGamera ne bi bilo bez organizacijske ekipe koja stoji i iza časopisa Reboot i konferencije Reboot Develop.

Osigurajte svoje ulaznice putem linka ili na blagajni Zagrebačkog Velesajma.

Treba li vam još koji razlog da od 21. do 26. studenog posjetite Zagrebački Velesajam i uživate na Reboot InfoGameru? Vidimo se tamo!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti