Samsung Galaxy S9 najbržima daje još malo energije

Svi koji do 15. svibnja kupe novi Samsung S9 i S9+ i registriraju se na www.samsung.hr, dobit će potpuno besplatno čak tri poklona.

Zimo Zimo | 18.04.2018. / 10:16

Samsung S9 (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

Samsung je svojim posljednjim flagship telefonima, Galaxy S9 i S9+, napravio ono što su drugi pametni telefoni dosad samo pokušavali. Stvorio je pametni telefon koji zahvaljujući najboljoj kameri dosad može stvarati savršene fotograije u svakom trenutku. Bez obzira na to nalazite li se na poslu i trebate uslikati neki dokument ili uživate na Jadranu i bilježite fotografije za uspomenu.

Uz potpuno novu kameru i cijeli niz dodatnih mogućnosti koje omogućavaju svakom korisniku da probudi kreativca u sebi i napravi savšene fotografije baš svaki put, Samsung je napravio pametni telefon koji može zadovoljiti i najzahtjevnije poslovne korisnike svojim sustavima za zaštitu podataka, ali i privatne korisnike cijelim nizom zabavnih mogućnosti poput AR Emojija.

Samsung S9 (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

No korištenje kamere – fotografiranje i snimanje – kao i sve ostalo za što redovito koristimo pametni telefon troši energiju i prazni bateriju. Kako ne bismo morali u panici tražiti najbližu utičnicu, sa strahom promatrati kako se postotak napunjenosti baterije smanjuje iz minute u minutu ili se raspitivati tko nam može posuditi punjač, već u svakom trenutku mogli iz džepa izvući svoj uređaj i učiniti s njim baš ono što žele, bez straha da će im se potrošiti baterije (pa čak i kad su na vrhu Velebita), Samsung je za kupce Samsung S9 pokrenuo akciju “Punjač za sve situacije”.

Tako će svi, koji do 15. svibnja kupe novi Samsung S9 i S9+ i registriraju se na www.samsung.hr, dobiti potpuno besplatno, čak tri poklona – Samsungovu vanjsku bateriju, bežični punjač i autopunjač.

Samsung Galaxy S9 (Foto: Samsung) (Foto: Samsung)

Vanjsku bateriju možete uvijek imati negdje u blizini (u džepu ili torbi) kako biste uvijek imali dodatnu energiju za svoj S9. A kad dođete kući, ne morate tražiti i raspetljavati kablove, dovoljno je S9 spustiti na bežični punjač i on će se automatski početi puniti. Za one koji mnogo vremena provode u automobilu tu je autopunjač kojim ćete uvijek moći nadopuniti svoj S9 dok se vozite s jednog kraja grada na drugi.

Više neće morati provjeravati jesu li uvečer stavili svoj Samsung S9 na punjenje ili ne, odnosno bojati se da neće imati dovoljno baterije da nazovu kući kad se vraćaju iz noćnog izlaska.

Naravno, možete i razmišljati o tome treba li vam novi Samsung S9 i nakon 15. svibnja, ali onda ćete propustiti priliku da ugrabite ovaj 1300 kuna vrijedan poklon-paket.

Za više informacija o promociji, kao i popis ovlaštenih partnera, posjetite www.samsung.hr ili www.samsung.com/hr/SamsungS9poklanja/.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti