Upoznajte Akademiju digitalnog marketinga prema svinaweb metodologiji

Akademija se sastoji od 4 dijela - edukacije, ispita, praktičnih radionica uživo i platforme za zapošljavanje.

PR | 18.06.2018. / 12:57

Akademija digitalnog marketinga (Foto: PR) (Foto: PR)

Digitalni svijet već je odavno zahvatio svaku aktivnost naših života. Saznati što su prijatelji radili tijekom vikenda na Instagramu ili se dopisivati s curom preko Whatsappa više nije nešto revolucionarno, nešto čemu se čudimo.

No postoji li dublji digitalni svijet? Kako sve te tehnologije mogu pomoći u razvoju nove karijere? Ili poboljšati poslovanje?

Iako na prvu svatko može odbaciti mogućnost da je sposoban naučiti kako baratati tim tehnologijama u svoju privatnu i poslovnu korist - to je upravo što svinaweb radi zadnjih pet godina.

Radeći s vise od 700 poduzeća svih veličina i industrija, razvili smo metodologiju praktične primjene digitalnog marketinga s ciljem donošenja mjerljivih rezultata.

Akademija digitalnog marketinga (Foto: PR) (Foto: PR)

Na temelju toga, prije godinu dana pokrenuli smo Akademiju digitalnog marketinga - online edukaciju iz digitalnog marketinga s naglaskom na praksi.

Akademija se sastoji od četiri dijela - edukacije, ispita, praktičnih radionica uživo i platforme za zapošljavanje.

S trenutno više od 400 polaznika, koncept Akademije vrijedi za poduzetnike, zaposlenike, studente, nezaposlene, pa čak i srednjoškolce. Bez obzira na to jesi li potpuni početnik ili već imaš iskustva iz digitalnog marketinga, kroz Akademiju prolazimo sve što je potrebno za tvoj uspjeh.

Zato dođi 19. 6. 2018. od 18 sati u poslovnu zgradu HUB385 na našu proslavu pete godišnjice i prvu godišnjicu Akademije i upoznaj se sa svinaweb ekipom, konceptom Akademije i zabavi na koncertu od 20 sati.

Prvi dio vode suosnivači svinaweba Davor i Bruno, a nakon toga im se pridružuju polaznici, koji su se na temelju praktičnog znanja u Akademiji zaposlili u poduzećima ili otvorili svoje digitalne agencije.

Akademija digitalnog marketinga (Foto: PR) (Foto: PR)

Sve ćemo to začiniti s koncertom benda SuperFunkSessions koji čine članovi bendova Chui, Kozmodrum i Mangroove.

Moć digitalnih tehnologija također smo iskoristili za sve koji žele pratiti event bez dolaska u Hub - a to je preko prijenosa uživo na YouTubeu.

Prijavi se za eventna sljedećem linku i prati ga u realnom vremenu!

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti