Znate li koliko vremena provodite na Facebooku? Moglo bi vas šokirati

No nemojte se iznenaditi kad otkrijete koliko zapravo vremena "gubite" na Facebook. Odgovor je - puno.

Martina Čizmić | 24.06.2018. / 16:15

Facebook (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Jeste li svjesni koliko vremena dnevno provedete na Facebooku? Možete li uopće procijeniti radi li se o sad-dva ili više?

Uskoro bi vas s tužnom istinom mogao suočiti sam Facebook. Naime, u Facebook aplikaciji za Androdi uređaje nalazi se još neobjavljena opcija "Vaše vrijeme na Facebooku" koja bilježi koliko vremena svakog dana korisnik provede koristeći tu aplikaciju.

Osim što bilježi vrijeme provedeno na Facebooku (na pametnom telefonu), Facebookova opcija nudi mogućnost postavljanja podsjetnika kad pretjerate.

Zanimljivo, sličnu opciju nude iOS i Android operativni sustavi koji bilježe koje aplikacije najviše koristite te vas mogu upozoriti kad dosegnete unaprijed određen limit ili čak blokirati upotrebu aplikacije ako pretjerate.

Iz Facebooka su za TechCrunch potvrdili kako rade na razvoju te mogućnosti, ali nisu precizirali kad će biti dostupna korisnicima.

Čak i kad bude dostupna, bilježit će samo vrijeme provedeno uz aplikaciju na mobilnom telefonu, a ne i vrijeme koje provodite na Facebooku na računalu.

No nemojte se iznenaditi kad otkrijete koliko zapravo vremena "gubite" na Facebook. Odgovor je - puno.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti