Vernee Mars snižen na 170 dolara, ovo je dobra prilika

Vernee je jedan od pametnih telefona koji spadaju u kategoriju malo skupljih uređaja, kada pričamo o cijenama do nekih 250 dolara.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.01.2017. / 17:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Regularna cijena ovog zanimljivog, i vrlo moćnog uređaja je 230 dolara, a razlog visoke cijene su moćan hardver poput 4GB RAM-a, Helio P10 procesora, 5.5 inčnog FHD zaslona s Corning Gorilla 3 staklom. Osim toga Mars ima i 32GB interne memorije, stražnju kameru od 13MP s autofokusom i bljeskalicom, te prednju od 5MP.

Naravno, sve te specifikacije nose svoju cijenu, pa tako niti Mars po ničemu nije drugačiji. Redovna cijena od 250 dolara može biti visoka, no ovaj puta se uređaj može nabaviti po 170 dolara, što je vrlo povoljna cijena i samim time odlična prilika.

Sam uređaj je vrlo lijepog i elegantnog dizajna, što ostavlja dojam skupoće. Za razliku od većine uređaja, Mars ima čitač otisaka prstiju na bočnoj strani uređaja, što može biti vrlo praktično, a valja spomenuti i da prednja kamera ima ugrađen Sonyjev IMX258 čip. Uređaj dolazi s Androidom 6.0, te baterijom kapaciteta 3000mAh.

Sve u svemu, ovo je odlična ponuda, i ako se odlučite za nabavku novog uređaja, možda je ovo super odabir.

Svakako pogledajte i ovaj uređaj, radi se o Umi Z 5.5 inčnom stroju.!

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti