Instagram uveo opciju zahtjeva za sudjelovanje u "live streamu"

Instagram nastavlja s uvođenjem novih opcija koje korisnici uglavnom odlično prihvaćaju

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 22.11.2017. / 14:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uz Facebook, Instagram konstantno dokazuje kako je jedna od najomiljenijih društvenih mreža s konstantnim rastom, privlačenjem novih korisnika i uzlaznoj putanji popularnosti. Naravno, sve je lakše kad si “pod kapom” megadiva kao što je Facebook, no u konačnici ni to nije presudno. Ključ je u osluškivanju korisnika i što je moguće više uvođenju opcija koje odgovaraju njihovim željama, iako ponekad svjedočimo i sasvim suprotnim potezima, koje korisnici dočekaju s negodovanjem, ali se na kraju prepuste i prihvate novitete…

Ovog puta stiže nova opcija koju će, gotovo sigurno, većina korisnika Instagrama itekako prihvatiti i pozdraviti.

Radi se o mogućnosti da zatražite pristup sudjelovanju u emitiranju uživo, odnosno “live streamu” koji emitira netko od vaših prijatelja na Instagramu. Nova opcija ustvari je logičan slijed mogućnosti da nekoga pozovete na svoj “live stream”, a tu je opciju Instagram uveo prije samo nekoliko mjeseci. Sada, eto, stiže mogućnost “dvosmjernog prometa”, jer možete pozivati prijatelje na svoj prijenos uživo, ali i zatražiti od njih da vas oni uključe u svoj.

Da biste koristili novu opciju, potrebno je preuzeti nadogradnju za Instagram aplikaciju na platformama Android ili iOS. Nakon što instalirate nadogradnju i krenete gledati prijenos uživo, u dijelu predviđenom za komentare pojavit će vam se opcija “Request” kojom možete zatražiti pristup.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti