3 gadgeta koja se isplati kupiti uoči ‘crnog petka’

Ovaj petak obilježava se “Black Friday” shopping groznica diljem svijeta.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 21.11.2016. / 18:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Crni petak osim što je obuhvatio SAD, sada je trend gotovo u cijelom svijetu, do Japana do SAD-a. Dan je to uoči blagdana koji vrvi popustima na sve strane u dupkom punim trgovinama i shopping centrima. Osim što se kupuje u fizičkim trgovina, ovi dobri popusti mogu se pronaći i na webshopovima, a mi smo izdvojili tri gadgeta koja se najviše isplate kupiti ovaj tren.

Iako će cijeli tjedan biti obavijen “crnim petkom” ponude kreću već sada, pa ukoliko ste u potrazi za gadgetom, došli ste na pravo mjesto.

1. Yotaphone 2

Ovaj pametni telefon snižen je s 300 dolara na 155, a ukratko radi se o uređaju s 5 inčnim zaslonom, četverojezgrenim procesorom 2.26GHz, 2GB RAM-a, 32GB interne memorije, Corning Gorilla 3 staklom, FullHD zaslonom, kamerom na stražnjoj strani od 8MP te na prednjoj od 2.1MP. Više o uređaju saznajte na ovom linku.

2. Oukitel U15S

Novi Oukitelov model U15S također se našao na popisu uređaja s najvišim popustom, pa tako umjesto redovne cijene od 360 dolara, uređaj možete dobiti za 150 dolara. Radi se o iznimno kvalitetnom uređaju odličnih karakteristika poput 5.5 inčnog FullHD zaslona, 4GB RAM-a, 32 GB interne memorije i kvalitetnih kamera. Više o uređaju saznate na ovom linku.

3. Pametni sat No.1 D6

Ovaj pametni sat imali smo prilike testirati i radi se o definitivno najboljem satu koji je ova kompanija proizvela. Uređaj koji na sebi ima Android operativni sustav pruža beskonačne mogućnosti. Uređaj je trenutno snižen s 170 dolara na odličnih 86 dolara.

Za sve proizvode možete koristiti kupon “BLACK13” kako bi dobili najniže moguće cijene.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti