5-inčni HomTom HT3 - jeftini uređaj za nezahtjevne korisnike

Činjenica jest, danas svaki klinac želi smartphone, jer žele biti cool, trendy i povezani sa svojim prijateljima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.01.2016. / 14:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Klinac koji ide u treći ili četvrti razred teško da će dobiti neki skupi uređaj, jer znamo kakvi su, ne paze, stvari im brzo dosade i uvijek žele nešto novo.

No ako uzmete u obzir da primjerice HomTom HT3 ima ekran rezolucije 1280 x 720, što je sasvim solidan prosjek, četverojezgreni procesor, 1GB RAM-a i 8GB memorije proširive do 64GB, prednju kameru od 2MP i stražnju od 8MP i sve to možete dobiti po cijeni manjoj od 400 kuna, onda znate da vam neće biti žao ako za godinu dana čujete “tata, ja bi novi uređaj.”

Naime, HT3 nije uređaj koji blista karakteristikama, niti možete od njega očekivati vrhunske fotografije, no ovaj uređaj sasvim će dobro poslužiti za fotke za Instagram, Facebook ili Snapchat — ono što klinci danas najviše vole.

Zašto pričam o klincima kao potencijalnim korisnicima ovog uređaja? Jer je jeftin, no to ne znači da ga ne možete imati i vi, pogotovo ako ne želite plaćati visoke cijene pametnih telefona, a svi znamo da bez problema cijene mogu otići vrlo daleko. HT3 ima sasvim solidan dizajn čak po mom ukusu jako dobar jer podsjeća na iPhone, dok s druge strane ima i super bateriju od 3000mAh, što bi trebalo izdržati oko 2 dana — naravno zavisi koliko ga koristite.

Ekran je solidan, nije vrhunski, no za prosječno korištenje je i više nego dovoljan. Naime, uzmite u obzir da je ovaj ekran i dalje mnogo puta bolji nego od vašeg zadnjeg mobitela kojeg ste možda imali prije godinu ili dvije — a s kojim ste bili itekako zadovoljni.

Uglavnom, ako vam treba nešto jeftino, prosječno, s solidno baterijom, HT3 bi bio dobar izbor, pogotovo jer košta manje od 400 kuna (naravno bez carine i PDV-a).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti