6-inčna ljepotica zvana Bluboo Maya Max

Bluboo je još jedan od kineskih brandova koji malo po malo ulaze sve više na tržište pametnih telefona.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 26.08.2016. / 19:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako volite velike uređaje, pod velikim mislimo 6-inčne, onda je ovo jedna od ponuda na koju valja obratiti pažnju. Naime, Bluboo je nedavno objavio novi model pod nazivom Maya Max 4G+, a radi se o uređaju od 6-inča s HD zaslonom, osmerojezgrenim procesorom radnog takta 1.5 GHz, 3GB RAM-a, te 32GB interne memorije.

Uređaj dolazi sa stražnjom kamerom od 13MP s auto fokusom i bljeskalicom koja će dati predivne slike gdje kod i u kakvim god svjetlosnim uvjetima se nalazili, dok je prednja kamera 8MP. Kao i svi moderni uređaji, tako i Maya Max dolazi s novim Type-C konektorom, snažnom baterijom od 4200mAh, tehnologijom za brzo punjenje, čitačem otisaka prstiju, te ono vrlo bitno, vrlo lijepim dizajnom. 

Jedna neobična stvar je što Bluboo Maya Max nema fizički ‘home’ gumb na prednjoj strani uređaja , što izgleda pomalo čudno, no vjerujemo da se na to svatko može naviknuti. 

S obzirom da se radi o uređaju prilično velikih dimenzija, baratanje jednom rukom bilo bi problematično no u Bluboo-u su mislili i na to, pa tako postoji tzv. “One-hand” operacijski mode koji omogućuje jednostavno baratanje jednom rukom. Uređaj ima sve što vam treba za današnju modernu komunikaciju, plus svakako valja staviti naglasak na sam dizajn, jer uređaj izgleda predivno.

Cijena je također prihvatljiva, pa se tako Bluboo Maya Max može nabaviti za 140 dolara, što nije pretjerano skupo za uređaj ovakvih karakteristika, dimenzija i dizajna. Više o detaljima možete saznati na ovom linku, gdje ujedno i postoji link za narudžbu ovog uređaja. Svakako bi htjeli spomenuti da se uređaj trenutno nalazi na akciji, pa tako dobivate 20$ popusta u startu do kraja mjeseca, odnosno ako ga odmah kupite onda dobivate popust od 40 dolara. Regularna cijena uređaja je inače 180 dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti