800 kuna za ovaj uređaj? Kome treba platiti?

Svaki dan na tržište pametnih telefona dođe novi, bolji, brži, ljepši uređaj koji ima dobru cijenu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.10.2016. / 21:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oukitel se u nekoliko raznih modela koje smo imali na testu pokazao kao izvanredan uređaj po vrlo skromnoj cijeni, a ništa drugačiji nije ni sa novim U15 Pro. Radi se o uređaju s Sharpovim zaslonom veličine 5.5 inča HD rezolucije (1280 x 720), snažnim 1.3GHz osmerojezgrenim procesorom, Samsungovih 3GB RAM-a, te 32GB interne memorije.

Uređaj svojim dizajnom podsjeća na Appleov iPhone, no vjerujem da to nikom neće smetati, pogotovo kada govorimo o cijeni od niti 800 kuna. Na stražnjoj strani uređaja nalazi se čitač otisaka prstiju, koji danas gotovo da svaki mobilni uređaj ima, te 16MP ‘smart’ kamera koja ima optičku stabilizaciju slike, autofokus, dinamičnu De-noise tehnologiju, dok je na prednjoj strani kamera od 5MP spremna za selfije.

Ispod ekrana nalazi se i baterija kapaciteta 3000mAh, a uz nju dolazi softver pomoću kojeg imate bolju kontrolu potrošnje baterije, a što nekad zna biti od velike koristi.

Mobitel pogoni Android 6.0 Marshmallow, a spomenimo i podršku za dual SIM.

Cijena od 120 dolara, odnosno nekih 780 kuna je i više nego povoljna za uređaj koji nudi isto što i Oukitel U15 Pro. Više informacija o uređaju možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti