Ako vam je preskup Apple Watch, možda da razmislite o ovoj varijanti pametnog sata?

Iako je Apple predstavio svoju novu verziju pametnog sata, mnogima će se zavrtjeti u glavi od cijene.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.09.2016. / 22:10

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Novi Apple Watch Series 2 košta od 369 dolara na dalje, dok je prva verzija spuštena na 269 odnosno 299 dolara. Ako su vam ove cifre astronomske, na tržištu se mogu pronaći i znatno jeftiniji no vrlo dobri pametni satovi.

Primjerice D5+ je sasvim solidan pametan sat s brojnim mogućnostima zahvaljujući Android operativnom sustavu. Uređaj dolazi s IPS ekranom od 1.3 inča, četverojezgrenim procesorom radnog takta 1.3GHz, 1GB RAM-a i 8GB interne memorije. Uređaj je moguće spojiti s bilo kojim Android ili iPhone telefonom, te nudi brojne izglede početnog zaslona koji možete prilagoditi prema vašim željama.

Izrađen od nehrđajućeg čelika, D5+ je uređaj modernog dizajna i odličnih karakteristika. S obzirom da ovaj pametni sat podržava SIM karticu, uređaj možete koristiti nezavisno o uređaju, točnije obavljati pozive, slati poruke i pregledavati web stranice.

Kao i svaki drugi pametni sat, tako i D5+ broji vaše korake, otkucaje srca i kalorije, a sve to kako bi vi naučili više o vašem tijelu. Ako vam se sviđa ovaj pametni sat, kompanija koja stoji iza ovog uređaja ima nagradnu igru koja traje do 21. rujna gdje možete osvojiti D5+. Pravila se nalaze u opisu YouTube videa koji možete pronaći na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti