Apple preko noći osvježio liniju Macbook prijenosnika

Stiglo je proljetno osvježenje Appleovih ultra-tankih prijenosnika.

Viktor Gabaj Viktor Gabaj Viktor Gabaj | 24.04.2016. / 18:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Naime, Apple je bez prevelikih najava nadogradio liniju Macbook laptopa koja je ovim "updateom" postala brža, efikasnija i cilja na ženski dio publike pa je tako novi Macbook moguće naručiti i u onoj pinky varijanti. Zapravo se radi o nadogradnji linije prijenosnika tipičnog brenda "Macbook" koji je kompanija predstavila kajem prošle godine, a koji sa sobom donosi razvikani USB-C port bez kojeg uređaj ne bi svojom ergonomijom bio, kako kaže Apple, "svjetlosnim godinama ispred" konkurencije.


Što se tiče hardverskih nadogradnji, novopečeni uređaji sada dolaze s poboljšanom grafikom, bržom flash memorijom te produženom autonomijom baterije za jedan sat.

Iako nije bilo nekog specijalnog partyja kako to obično biva na jesen, Appleov šef za marketing, Philip Schiller, izjavio je kako ovaj laptop predstavlja viziju budućnosti.

Macbook je najtanji i najlakši Mac uređaj koji smo proizveli i to je naša vizija budućnosti prijenosnika. Kupci sada imaju na izbor Macbook s najnovijim procesorom, bržom grafikom, flash memorijeom, duljom autonomijom baterije te lijepom ružicasto-zlatnom bojom, naglasio je Schiller.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti