Baggizmo Wiseward u samo tjedan dana ostvario pola cilja na Kickstarteru

Pametni novčanik Baggizmo Wiseward u samo tjedan dana kampanje na Kickstarteru prikupio je polovicu potrebnih sredstava.

Martina Čizmić | 20.06.2017. / 14:04

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Pametni novčanik Baggizmo Wiseward na najboljem je putu da postane hit u Hrvatskoj i svijetu. U samo tjedan dana ovaj je hrvatski start-up prikupio 50 % sredstava u 35 tisuća dolara vrijednoj kampanji na Kickstarteru za pokretanje proizvodnje.

Prvi backeri uložili su novac već u prvim minutama nakon lansiranja kampanje, a do danas je uložilo 230 podržavatelja iz čitavog svijeta. Velik broj podržavatelja iskoristio je posebnu ponudu i u prvih 24 sata "kupio" pametni novčanik po posebnoj cijeni.

Naprednu tehnologiju za Baggizmo Wiseward razvio je startup Baggizmo koji je led probio prije dvije godine kada je razvio i uspješno na Kickstarteru prikupio sredstva za proizvodnju pametne torbe Baggizmo. Uigrana ekipa Baggizma početkom svibnja preselila se u nove prostore u Tehnološkom parku u Zagrebu gdje nastavljaju s razvijanjem prateće aplikacije za povezivanje pametnog novčanika i telefona.

Baggizmo Wiseward nosiva je tehnologija za koju svjetski trendovi najavljuju da će u bliskoj budućnosti zamijeniti i mobilne uređaje. Time je pametni novčanik iz Baggizma postao hrvatski igrač na najdinamičnijem području razvoja tehnologije, a namijenjen je svima koji žele sigurniji i funkcionalniji novčanik koji štiti njegov sadržaj od digitalne krađe ili gubitka, istaknuo je Ladislav Jurić, direktor Baggizma.

Iako se na prvi pogled ne razlikuje od drugih novčanika, dizajn je pomno osmišljen kako bi njegov korisnik imao sve na jednom mjestu.

Dizajn pametnog novčanika Baggizmo Wiseward univerzalan je i suvremen, a pored inovativne tehnologije pametno je izrađen od ekoloških materijala. Na raspolaganju su dvije zanimljive teksture i šest boja lako uklopivih u raznolike stilove, dodala je Izvorka Jurić, voditeljica razvoja proizvoda i brendinga Baggizma.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti