Besplatno isprobajte igru South Park: The Fractured But Whole

Novi South Park od sada je moguće zaigrati besplatno na konzolama PS4 i XBOX, ali uz ograničenje od jednog sata.

Monika Nožić Monika Nožinić | 25.10.2017. / 15:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

South Park: The Fractured But Whole već tjedan dana igračima nudi gomilu komičnih aktivnosti u kojima igrači mogu uživati na svim platformama. Iako je prodaja igre krenula u dobrom smjeru, kompanija Ubisoft odlučila je dodatno namamiti igrače i korisnicima Playstation 4 i Xbox One konzola omogućiti da besplatno isprobaju igru prije nego što ju odluče kupiti.

Razdoblje koji će igrači provesti u igri nažalost je vrlo kratko, budući da je omogućeno samo sat vremena igranja, u kojem igrači neće imati ograničenja pa se početni dio može iskusiti u potpunosti.

Ovisno o konzoli, igrači mogu besplatno isprobati igru odlaskom na online trgovinu Microsofta ili Playstationa i odabirom opcije “Try for Free”. Srećom, za ovo nije potrebno biti pretplatnik Xbox Live Gold ili PS Plus servisa.

Oni koji se odluče da South Park: The Fractured But Whole kupe nakon probnog razdoblja neće morati ponovno prelaziti isto, već im se napredak prenosi u punu verziju igre.

Za sada nema detalja vezanih za PC platformu, ali PC igrače vjerojatno će zadovoljiti i piratska verzija igre pa im free trial uopće nije potreban.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti