Bluboo pametni telefoni za svakoga

Bluboo, marka pametnih telefona za koje možemo reći da imaju povoljnu cijenu, ima malu rasprodaju svojih telefona.

S.T.K. | 20.06.2016. / 17:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Bluboo je objavio kako od 18. lipnja pa sve do 1. srpnja imaju akcijsku rasprodaju svojih modela koji se kreću od 65 pa do 125 dolara.

Kako kod okrenuli, cijene su itekako povoljne a njihovi uređaji sasvim solidni, pa tako primjerice model Maya košta svega 65 dolara u ovom akcijskom razdoblju i za njega kompanija ističe kako se s ovim modelom “ozbiljni što se tiče fotografije.” Uređaj dolazi s 5.5 inčnim ekranom rezolucije 1280x720 piksela, 2GB RAM-a i 16GB interne memorije proširive do 32GB pomoću TF kartice, četverojezgrenim 1.3 GHz procesorom i podrškom za dual SIM. Što se same kamere tiče, prednja kamera dolazi s 8MP senzorom, dok je stražnja 13MP s LED svjetiljkom.

Nadalje, najskuplji model iz Bluboo-ove ponude jest XTouch, Androidom pogonjen uređaj s 5-inčnim zaslonom rezolucije 1920x1080 piksela, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije. Procesor kod XToucha je osmerojezgreni radnog takta 1.3GHz. S obzirom da je ovaj uređaj nešto skuplji, on dolazi s nešto boljim karakteristikama pa tako imate i čitač otisaka prstiju s ugrađenom naprednom tehnologijom, prednjom kamerom od 8MP te stražnjom od 13MP. Ovo je ujedno i flagship uređaj Bluboo-a za 2015. godinu a s cijenom od samo 125 dolara (smanjeno s 175 dolara), XTouch je definitivno odličan izbor.

Za one koji traže nešto jeftinije, tu su X9 model koji također ima vrlo dobre karakteristike poput čitača otisaka prstiju, FHD zaslonom od 5 inča i nešto drugačijeg dizajna. Cijena uređaja je 115 dolara. 

Ako pak tražite nešto skroz jeftino, možete pogledati Xfire2 koji košta 65 dolara, te pametni sat za 25 dolara.

Kao što se vidi iz priloženog, Bluboo se doista potrudio i dao za svakoga po nešto, a na vama je da odaberete što želite i jednostavno naručite uređaj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti