Cyanide & Happiness stižu nam u obliku videoigre

Jedan od najpopularnijih stripova na internetu uskoro postaje videoigra koju jedva čekamo zaigrati!

Monika Nožić Monika Nožinić | 12.08.2017. / 10:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Mali je broj internet pučanstva koji nije čuo za Cyanide & Happiness stripove koje radi kompanija ExplosmEntertainment. Počeli su još davnog prosinca 2004. godine sa svojim prepoznatljivim  čovječuljcima čija je glava u obliku slova D i sadržavali su karakterističan crni i za mnoge kontroverzni humor kojeg su, priznali to ili ne, svi obožavali.

S vremenom su se razvili u ozbiljnu produkciju pa tako već godinama imaju i svoj YouTube kanal na kojemu izbacuju kratke animirane videozapise sa Cyanide & Happiness tematikom, koji su u potpunosti zadržali koncept i stil humora kakav smo mogli vidjeti i u stripovima.

Sada je izgleda na red došao i sljedeći korak jer nam je u najnovijem videozapisu na Youtube kanalu ExplosmEntertainment predstavljen njihov novi projekt – Cyanide & Happiness videoigra. Prema onome što možemo vidjeti u traileru, riječ je o dobrom starom Point and Click žanru avanture, što se na prvi pogled čini kao poprilično dobra odluka koja će sjajno odgovarati atmosferi Cyanide & Happiness okruženja.

Projekt će biti financiran preko Kickstartera, gdje će kampanja krenuti 5. rujna pa trenutno nije poznato više detalja, ali vjerujemo da ćemo puno više saznati kada kampanja krene.

"Ako se po traileru igra poznaje", možemo očekivati vrhunski humor, a dok s nestrpljenjem čekate nove Cyanide & Happiness avanture, u nastavku pogledajte game teaser.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti