'Donesite ovo na aerodrom i vjerojatno ćete propustiti let'

Aerodromi su puni policije i osiguranja koji prate svaki sumnjivi pokret te sigurno nije dobra ideja na aerodrom donijeti futrolu za iPhone u obliku pištolja

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 08.07.2016. / 15:12

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 

 

 

Nakon terorističkih napada na aerodrome u kojima je ubijen i ozlijeđen veliki broj ljudi, policija i sigurnosne službe konstantno su na oprezu, dok su sigurnosne kontrole temeljite kako se nitko ne bi ušetao na terminale s oružjem ili eksplozivom. Usprkos tome, jedan muškarac na aerodromu u Londonu odlučio se 'našaliti' s policijom pa je ponio iPhone s futrolom u obliku – pištolja.

Na službenom policijskom profilu London Stansted Airporta objavljena je fotografija na kojoj je vidljiva drška pištolja koja viri iz džepa, uz komentar 'imate samo dio sekunde za donošenje odluke', nakon čega su objavili fotografiju na kojoj je vidljivo da je ta drška pištolja u biti futrola za iPhone. U odgovorima na komentare korisnika koji su izvrijeđali vlasnika ove futrole, na policijskom profilu na Twitteru napisali su kako ova osoba može biti kažnjena zbog nošenja imitacije vatrenog oružja u javnosti dodavši da, ako se pravite pametni i nosite ovakve maske za telefone na aerodrom, vjerojatno ćete propustiti let. Iako su neki mediji, uz objavu ovih fotografija napisali kako je muškarac po aerodromu telefon nosio tako da je drška pištolja virila iz džepa hlača, policija je na Twitteru demantirala te informacije te su napisali kako je telefon s ovom maskom pronađen tijekom sigurnosne kontrole na aerodromu.

'Samo bi totalna budala mislila da je nošenje ovakve futrole cool', jedan je od komentara s Twittera koji najbolje opisuje osobu koja je telefon s ovakvom futrolom donijela na aerodrom. 

Izvor

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti