Doogee T6, stroj u svakom smislu riječi

Doogeejev novi T6 pokazuje da kompanija može napraviti itekako ozbiljan uređaj, a o čemu više možete pročitati u nastavku.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.06.2016. / 09:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

T6, osim što će karakteristikama oduševiti svakoga, još će više oduševiti njegova cijena, pa krenimo redom. Doogee T6 je 5.5 inčni pametni telefon koji dolazi s brojnim kvalitetnim specifikacijama i karakteristikama poput 3GB RAM-a i za početak 32GB interne memorije koje naravno možete prošiti uz pomoć dodatne kartice.

5.5 inčni ekran je rezolucije 1280 x 780, što nije svjetla točka ovog uređaja, no sasvim je dovoljna za normalno korištenje. Dalje, što se tiče procesora, tu je osmerojezgreni 1.5GHz snažan mozak uređaja.

Što se kamera tiče, T6 na stražnjoj strani ima 13MP s LED bljeskalicom i auto fokusom, dok je na prednjoj strani kamera od 8MP.

Ono gdje Doogee T6 najviše sjaji jest baterija koja dolazi s kapacitetom od čak 6250mAh, a koja je dovoljna za 40 sati razgovora, 68 sati slušanja glazbe, 39 dana na standby-u i čak tri dana normalnog korištenja. Isto tako, T6 je opremljen s brzim punjačem koji podržava maksimalnih 9V 2A, pa ćete tako za svega 15 minuta napuniti uređaj koji će vam izdržati čak osam sati na standby-u.

Zahvaljujući OTG tehnologiji, ovaj uređaj možete spojiti s drugim uređajima, kao što je miš i tipkovnica kako bi se lakše koristili uređajem, te čak i puniti druge uređaje, što ponekad može biti od velike koristi.

Osim svega navedenog, tu je i podrška za dvije SIM kartice, te FDD LTE s 150Mbps.

Na kraju, cijena od 150 dolara je više nego povoljna za sve što Doogee T6 nudi. Uređaj je moguće nabaviti u prednarudžbi zaključno s današnjim danom!

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti