Elon Musk prvi put se sastaje sa zaposlenicima Twittera

U četvrtak Musk će odgovarati na pitanja zaposlenika vezana uz akviziciju Twittera.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 14.06.2022. / 13:23

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prošlo je oko dva mjeseca od kada je najbogatiji čovjek na svijetu najavio kupovinu društvene mreže Twitter. Dolazak Muska nije dobro sjeo dijelu aktualnih zaposlenika tvrtke koji se pitaju kakva je njihova budućnost s novim vlasnikom.

Elon Musk na Twitteru Musk je spreman odustati od Twittera ako ne dobije točne podatke?

Elon Musk u jednom je trenutku čak i upozorio da bi mogao odustati od kupnje Twittera, pri čemu je kao glavni razlog spomenuo lažne profile na toj platformi kojih je navodno više nego što u Twitteru tvrde.

A sve što su zaposlenici Twittera htjeli upitati Elona Muska, ali nisu mogli, sada će napokon dobiti priliku, kao što će moći iz prve ruke čuti kakva je Muskova vizija oko budućnosti ove mreže. Naime, izvršni direktor Twittera Parag Agrawal ovaj je tjedan poslao mail svim zaposlenicima u kojima ih obavještava da će se u četvrtak Elon Musk sastati s njima te odgovarati na pitanja. Svoje upite zaposlenici će morati pripremiti i poslati ranije.

To je, dakle, prvi put da će Musk razgovarati sa zaposlenicima kompanije koju namjerava platiti 44 milijarde dolara, no kako upozoravaju neki analitičari, postoji mogućnost da priču oko lažnih profila pokušava iskoristiti kako bi isposlovao bolju cijenu akvizicije, pogotovo u trenutačnim gospodarskim uvjetima. Također, naglašavaju na BBC-u, i dalje postoji mogućnost da bi Musk mogao odustati od planirane akvizicije, pri čemu bi lažni profili mogu biti samo izlika.

Elon Musk na Twitteru Twitterovi investitori tuže Muska i Twitter zbog pokušaja preuzimanja: "Prekršio je cijeli niz zakona"

Inače, cijena dionica Twittera na burzi jučer je iznosila 37 dolara, dok je Musk za preuzimanje ponudio cijenu od 54 dolara.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti