Fantastičan uređaj: Objavljene nove fotografije Samsung Galaxy Notea 8

Prema svemu dosad viđenom, sigurni smo kako će ljubitelji Samsunga biti oduševljeni, a ovaj uređaj konkurirat će za najbolji telefon 2017. godine.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 08.08.2017. / 13:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung je za 23. kolovoza najavio konferenciju u New Yorku, a iako iz ove kompanije nisu objavili što će konkretno predstaviti, svi tehnološki mediji uvjereni su kako je riječ o novom modelu iz Note serije. Također, u proteklih tjedan dana objavljene su i fotografije modela Note 8, kao i nove glasine oko opcija koje će imati taj smartphone, odnosno phablet, te smo prema svemu dosad viđenom, sigurni kako će ljubitelji Samsunga biti oduševljeni, a taj uređaj konkurirat će za najbolji telefon 2017. godine.

Od Notea 8 tako možemo očekivati ekran dijagonale 6,3 inča (uz tako veliki ekran uopće nema potrebe za kupovanjem posebnog tableta) zakrivljenih rubova, pokretat će ga, ovisno o tržištu na kojem se bude prodavao, Snapdragon 835, odnosno Exynos 8895 procesor, imat će 4 ili 6 GB RAM, u ponudi će biti modeli sa 64 i 128 GB memorije koji će se moći dodatno proširiti memorijskim karticama. Ostale su opcije koje možemo očekivati vodootpornost i glasovni asistent Bixby, a uređaj bi trebao oduševiti i sve ljubitelje fotografije jer će sa stražnje strane imati dvije kamere (navodno 12 i 13 MP) koje će imati mogućnost optičkog zooma i snimanja fantastičnih fotografija i u uvjetima slabijeg osvjetljenja.

Prije tjedan dana fotografije uređaja objavio je Evan Blass, najpoznatiji insider mobilne industrije čijim se riječima, tj. slikama treba vjerovati, a ovog tjedna nove slike objavljene su i na stranici My Everyday Tech – iako su brzo izbrisane s ove stranice, one su se brzo proširile internetom, tako da već sada znamo kako će izgledati uređaj.

Do predstavljana novog Notea ostalo je još oko dva tjedna, a nakon velike potražnje za Samsungovim modelima Galaxy S8 i S8+, očekuje se da će i ovaj uređaj biti vrlo visoko na listi želja (ako ne i na samom vrhu) korisnika koji razmišljaju o kupovini novog pametnog telefona, odnosno phableta.

Izvor: GSM Arena
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti