Fender će vas naučiti svirati gitaru u vašem domu

Uz malo vježbe, korisnici će savladati najpoznatije pjesme svjetskih bandova poput U2-a.

Martina Čizmić | 08.07.2017. / 07:24

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Oduvijek ste željeli naučiti svirati električnu gitaru i postati jedan od najvećih gitarista svog vremena? Sad to možete ostvariti iz udobnosti svoga doma.

Tvrtka specijalizirana za proizvodnju glazbenih uređaja, Fender, pokrenuo je servis Fender Play. Radi se o platformi temeljenoj na aplikaciji i video lekcijama čiji je cilj naučiti bilo koga da svira gitaru. Kroz stotine jednostavnih vido vodiča, svatko može prilagoditi učenje svojoj brzini, razini znanja ili jednostavno slobodnom vremenu.

Dovoljno je prijaviti se na Fender Play i riješiti inicijalni test u kojem ćete otkriti koji vam je instrument najdraži, odnosno koji želite naučiti svirati, koju glazbu slušate i koju želite naučiti svirati. Nakon toga svaki korisnik dobiva jedinstven i potpuno prilagođen plan i program učenja koji može pratiti na svom pametnom telefonu ili računalu.

Uz malo vježbe korisnici će savladati najpoznatije pjesme svjetskih bandova poput The Rolling Stonesa, U2-a, Foo Fightersa i mnogih drugih.

"Devedeset posto ljudi koji u ruke uzmu gitaru, odustaju od nje nakon godine dana. Upravo tu Fender Play dolazi kao rješenje. Naša intuitivna platforma, bilo da ju koristite za samostalno učenje ili kao nadopunu klasičnom učenju, omogućuje svima da započnu s učenjem. Omogućuje im da uče kada i kako žele u digitalnom okružju sa superiornom produkcijom i točnošću koja nadilazi do sad dostupne video lekcije", istaknuo je generalni manager Fender Digitala, Ethan Kaplan.

Plan i program učenja razvili su u suradnji s uglednim glazbenim stručnjacima s vrhunskih glazbenih škola, a suradnja se nastavlja i dalje kako bi se korisnicima pružilo najbolje okružje za učenje.

Želite li isprobati Fender Play, možete to učiniti besplatno u probnom roku koji traje 30 dana ili se pretplatiti na učenje za 20 dolara mjesečno (130 kuna).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti