Gadgeti od “igle do lokomotive” na rasprodaji

Iako su ove ljetne vrućine u punom mahu, ponekad ostane malo večernjeg hlada da sjednemo za računalo i prosurfamo webshopovima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.07.2016. / 18:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ono što je nevjerojatno danas, jest što se sve može naručiti preko interneta za male novce. Gledajući po webshopovima, svaki puta se začudim da pronađem nešto što nisam mislio niti da postoji,  što uvijek u meni pobuđuje onaj osjećaj “ma, moram si to kupiti, koliko god blesavo bilo.”

Neke stvari su jednostavno napravljene da bi nas zabavile, neke su od itekako velike koristi, a neke su tu da bi nam olakšale posao. O pametnim telefonima i satovima više ne treba puno pričati, jer njih možete pronaći na gotovo svakoj akciji na webshopovima diljem interneta, no neke stvari je zaista fantastično imati.

Bile one beskorisne ili ne, ponekad su zabavne. Nekima možda treba  projektor za kuću, nekim bežični router, nekima bežični zvučnik, a nekima pojačivač WiFi-a koji se danas može nabaviti za svega 30-ak kuna

S druge strane, neki vole slušati glazbu pa tako možete pronaći razne slušalice, a neki pak vole snimati video, stoga se mogu pronaći i akcijske kamere po 40-ak dolara. Oni koji žele skupljati igračke “za jednu upotrebu” kupit će možda neke ‘legice’ ili kornjaču koja projicira glazbu i svjetlost. No, ima ih korisnih stvari kao što je rezač lubenice, ok možda to nije IT gadget, ali svakako spada u korisne stvari, pa do cool stalka za cvijeće s oblakom iz kojeg pada voda koja zalijeva cvijet.

Za one ‘zahtjevnije’ korisnike tu je termometar, Android endoskop, te uređaj za mjerenje otkucaja srca koji se stavlja na prst ruke.

Sve u svemu, gadgeta ima koliko vam srce želi, i ono što je najbolje jest da nisu skupi. Ako ništa drugo, možete kupiti neki od ovih tehnoloških naprava i nekome pokloniti fora poklon za rođendan. Dio tih gadgeta možete pronaći na ovom linku, a ja ozbiljno razmišljam da si kupim ovaj stalak za cvijet.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti