Godinama trpio omalovažavanja i uvrede, no dočekao je istinu oko NLO-a koji je svijetu otvorio oči: Bivši američki vojnik traži ispriku Pentagona

Otkako je američka vojska priznala da imaju susrete s NLO-ima te otkako je stiglo razočaravajuće izvješće u američki Kongres, počeli su se javljati i oni koji su dugi niz godina trpjeli uvrede i podsmjeh zbog činjenice da su iste vidjeli.

Branimir Vorša | 28.06.2021. / 15:16

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kevin Day bivši je američki vojnik koji je prvi uočio sad već svima poznati takozvani Tic-Tac NLO tijekom mornaričkih vježbi sad već daleke 2004. godine te on sad traži javnu ispriku američkog ministarstva obrane i američke mornarice zbog gomile uvreda i omalovažavanja koje je godinama doživljavao u vojsci.

Sve do 2017. godine bilo kakav spomen Tic-Tac NLO-a završio bi omalovažavanjem, no to se promijenilo nakon što je organizacija koja se bavi istraživanjem izvanzemaljskog života, To The Stars Academy of Arts and Science, objavila snimku tog NLO-a, snimljenu iz jednog od američkih ratnih zrakoplova. Autentičnost te snimke je ubrzo nakon toga potvrdio i sam Pentagon i otad se čitava priča mijenja.

Day je u objavi na svojem Facebook profilu pojasnio kako je godinama bio glavni predmet sprdnje časnika rankiranih više od njega, dok ga je bivši nadređeni zapovjednik jednom prilikom posve izravno upitao da koji k**** je on to pušio?.

Slika nije dostupna Lete li iznad SAD-a NLO-i? Američka radna skupina objavila dugo očekivano izvješće: "Predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti"

Uzalud sam pokušavao pronaći nekoga, bilo koga, da me posluša. No svaki put kad bi pokušao opisati čemu smo svjedočili na jugu Kalifornije tijekom TIC TAC-a, bio sam otvoreno ismijan. U to vrijeme moja zabrinutost bila je vezana isključivo za sigurnost leta zbog objekata za koje sam znao da su stvarni i neobjašnjivi i koji se nalaze u prostorima naših vježbi. Isto tako smatram ministarstvo obrane i mornaricu izravno odgovornima za ono što sam ja zajedno s drugima prošao pokušavajući obavljati svoju dužnost i jednostavno pokušavajući obaviti posao za koji nas američki narod plaća da ga radimo... Zaslužujem zajedno s drugima formalnu javnu ispriku i nadoknadu za troškove koje sam imao zbog toga, napisao je Day u statusu na Facebooku.

Naglasio je kako ne postoje riječi kojima bi se moglo opisati osjećaj oslobođenja koji je imao nakon Pentagonovog službenog izvješća o NLO-oima.

Kao što je već spomenuto, TiC-Tac NLO bio je taj koji je preokrenuo čitavu priču oko toga postoje li doista objekti za koje ne postoje racionalna objašnjenja.

Jedan od četiri pilota koji su svjedočili tom NLO-u iz kokpita američkih ratnih zrakoplova, David Fravor, detaljno je opisao u jednom podcast razgovoru s Lex Friedmanom kako je taj susret izgledao i što su vidjeli. Riječ je o bivšem pilotu s besprijekornom vojnom službom čije svjedočanstvo zapravo nitko nije niti u jednom trenutku doveo u pitanje.

Slika nije dostupna Američki vojni pilot otkrio nepoznate detalje o susretu s NLO-om iz 2004.: "Sjećam se da sam kopilotu rekao - čovječe, ne znam za tebe, ali ja sam prilično izbezumljen!"

No sve se to dogodilo nakon što je ranije spomenuta organizacija pustila u javnost snimke koje su upravo Fravor i njegovi kolege napravili tijekom tog susreta s i dalje posve nepoznatim i neobjašnjenim fenomenom.

Izvor: Sputnik

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti